Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu a făcut furori într-o rochie roșie: „Doamne, ce frumoasă ești!”. Cum a apărut fiica Anamariei Prodan

De Antena Sport
Publicat: 9 martie 2023, 12:47

Sarah Dumitrescu a făcut furori într-o rochie roșie. Fiica cea mică a Anamariei Prodan și-a înnebunit din nou urmăritorii cu o apariție răvășitoare. De această dată, tânăra de 23 de ani a avut o apariție demnă de un fotomodel. Blondina a defilat pe străzile din București într-o rochie roșie superbă, pentru a promova brandul unei creatoare de modă din România.

Reclamă
Sarah Dumitrescu a făcut furori într-o rochie roșie: „Doamne, ce frumoasă ești!”. Cum a apărut fiica Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan / Captură WOWnews

Sarah Dumitrescu se pregătește pentru revenirea pe terenul de baschet, în Statele Unite. Până atunci, fiica Anamariei Prodan, din prima căsătorie, a lăsat de înțeles că ar fi pregătită oricând și pentru o carieră în modelling.

Reclamă

Sarah Dumitrescu a făcut furori într-o rochie roșie: „Doamne, ce frumoasă ești!”

Tânăra de 23 de ani a postat în mediul online imagini în care defilează într-o rochie roșie, pe tocuri și cu diademă strălucitoare pe cap.

Reclamă

Printre cei care au comentat la postarea ei s-a numărat și creatoarea rochiei.

„Doamne, ce frumoasă ești! Frumusețea mea!”, a scris aceasta, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

 

Sarah Dumitrescu continuă să facă furori și să-și extindă comunitatea din mediul online. Fiica Anamariei Prodan are aproape 150.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

Sarah Dumitrescu, apariție răvășitoare pe străzile din București / Instagram

Sarah Dumitrescu, cu lacrimi în ochi, a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf. Cu lacrimi în ochi, fiica cea mică a Anamariei Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf a „rupt” orice legătură.

Sarah Dumitrescu a spus că divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri din viaţa sa. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a recunosuct faptul să a fost „rănită” de decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a se despărţi de mama ei.

Nu am mai vorbit. În capul meu, eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi, tu m-ai crescut. Şi el nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi. Nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Cred că dacă vrei să faci asta, bine. Dacă nu, iar bine. Nu am nimic de zis. Am fost foarte dezamăgită.

Ştie ce a făcut, cum ne-a rănit, nu am să-i spun nimic, cred că ştie deja (n.r. – dacă i-ar spune ceva în cazul în care s-ar întâlni cu el)„, a spus Sarah Dumitrescu în esclusivitate pentru AS.ro.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost la un pas de tragedie

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a dezvăluit că a fost la un pas de tragedie. Tânăra în vârstă de 23 de ani a făcut o mărturisire uluitoare şi a anunţat, în premieră, că a făcut un grav accident rutier. Din fericire, Sarah a scăpat nevătămată.

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie cu Tiberiu Dumitrescu, conducea maşina primită cadou în momentul în care a absolvit liceul. Bolidul care costă aproximativ 80.000 de euro a fost avariat serios şi nu mai este în posesia fetei impresarei.

Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AntenaSport.

Rebecca și Sarah au avut parte de condiții de senzaţie, mama lor plătind doar pentru studii o sumă uriașă, 50.000 de euro. Mai mult, lunar, cele două fete au primit o sumă cuprinsă ”între 1500 și 3000 de euro”, după cum a recunoscut chiar agentul de jucători, în trecut.

Rebecca surprinde cu fiecare ocazie și conduce numai bolizi de lux. S-a afişat la volanul unui superb Jeep Wrangler Rubicon, care poate ajunge şi până la 100.000 de euro. În aceeași perioadă şi-a etalat și un Maybach în valoare de 200.000 de euro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea