Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu a făcut furori într-o rochie roșie: „Doamne, ce frumoasă ești!”. Cum a apărut fiica Anamariei Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 martie 2023, 12:47

Sarah Dumitrescu a făcut furori într-o rochie roșie: „Doamne, ce frumoasă ești!”. Cum a apărut fiica Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan / Captură WOWnews

Sarah Dumitrescu a făcut furori într-o rochie roșie. Fiica cea mică a Anamariei Prodan și-a înnebunit din nou urmăritorii cu o apariție răvășitoare. De această dată, tânăra de 23 de ani a avut o apariție demnă de un fotomodel. Blondina a defilat pe străzile din București într-o rochie roșie superbă, pentru a promova brandul unei creatoare de modă din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu se pregătește pentru revenirea pe terenul de baschet, în Statele Unite. Până atunci, fiica Anamariei Prodan, din prima căsătorie, a lăsat de înțeles că ar fi pregătită oricând și pentru o carieră în modelling.

Sarah Dumitrescu a făcut furori într-o rochie roșie: „Doamne, ce frumoasă ești!”

Tânăra de 23 de ani a postat în mediul online imagini în care defilează într-o rochie roșie, pe tocuri și cu diademă strălucitoare pe cap.

Printre cei care au comentat la postarea ei s-a numărat și creatoarea rochiei.

„Doamne, ce frumoasă ești! Frumusețea mea!”, a scris aceasta, pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

 

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Dumitrescu continuă să facă furori și să-și extindă comunitatea din mediul online. Fiica Anamariei Prodan are aproape 150.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

Sarah Dumitrescu, apariție răvășitoare pe străzile din București / Instagram

Sarah Dumitrescu, cu lacrimi în ochi, a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf. Cu lacrimi în ochi, fiica cea mică a Anamariei Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf a „rupt” orice legătură.

Sarah Dumitrescu a spus că divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri din viaţa sa. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a recunosuct faptul să a fost „rănită” de decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a se despărţi de mama ei.

Nu am mai vorbit. În capul meu, eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi, tu m-ai crescut. Şi el nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi. Nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Cred că dacă vrei să faci asta, bine. Dacă nu, iar bine. Nu am nimic de zis. Am fost foarte dezamăgită.

Ştie ce a făcut, cum ne-a rănit, nu am să-i spun nimic, cred că ştie deja (n.r. – dacă i-ar spune ceva în cazul în care s-ar întâlni cu el)„, a spus Sarah Dumitrescu în esclusivitate pentru AS.ro.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost la un pas de tragedie

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a dezvăluit că a fost la un pas de tragedie. Tânăra în vârstă de 23 de ani a făcut o mărturisire uluitoare şi a anunţat, în premieră, că a făcut un grav accident rutier. Din fericire, Sarah a scăpat nevătămată.

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie cu Tiberiu Dumitrescu, conducea maşina primită cadou în momentul în care a absolvit liceul. Bolidul care costă aproximativ 80.000 de euro a fost avariat serios şi nu mai este în posesia fetei impresarei.

Reclamă

Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AntenaSport.

Rebecca și Sarah au avut parte de condiții de senzaţie, mama lor plătind doar pentru studii o sumă uriașă, 50.000 de euro. Mai mult, lunar, cele două fete au primit o sumă cuprinsă ”între 1500 și 3000 de euro”, după cum a recunoscut chiar agentul de jucători, în trecut.

Rebecca surprinde cu fiecare ocazie și conduce numai bolizi de lux. S-a afişat la volanul unui superb Jeep Wrangler Rubicon, care poate ajunge şi până la 100.000 de euro. În aceeași perioadă şi-a etalat și un Maybach în valoare de 200.000 de euro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și