Închide meniul
Foto

Dorian Popa se recuperează alături de jucătorii FCSB-ului! Imagini inedite de la baza din Berceni: „Forța Steaua, ca întotdeauna!”

Cosmin Olteanu Publicat: 5 aprilie 2023, 10:50

Reclamă
Dorian Popa se recuperează alături de jucătorii FCSB-ului! Imagini inedite de la baza din Berceni: „Forța Steaua, ca întotdeauna!”

Dorian Popa se recuperează alături de jucătorii FCSB-ului

Dorian Popa, la baza FCSB-ului / Instagram Dorian Popa

Dorian Popa se recuperează alături de jucătorii FCSB-ului! Vedeta de pe Instagram a suferit, recent, o intervenție chirurgicală, motiv pentru care a ales să se recupereze la baza FCSB-ului din Berceni, sub îndrumarea lui Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul echipei roș-albastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorian Popa a postat mai multe clipuri de la baza din Berceni, acolo unde i-a întâlnit pe câțiva dintre jucătorii FCSB-ului: Ionuţ Panţîru, Răzvan Oaidă, Denis Haruţ şi Sorin Şerban.

Dorian Popa se recuperează alături de jucătorii FCSB-ului

Vizita lui Dorian Popa, la baza din Berceni, a venit la doar o zi după ce FCSB a învins-o pe Sepsi, 2-1, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. În timpul ședinței de recuperare, Dorian Popa și-a exprimat aprecierea pentru Ovidiu Kurti, însă a transmis un mesaj și pentru formația antrenată de Elias Charalambous: „Forța Steaua (n.r. FCSB), ca întotdeauna!”.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 în play-off-ul Ligii 1, cu 33 de puncte obținute.

Elias Charalambous, debut cu victorie pe banca FCSB-ului

Meciul cu Sepsi, câștigat de FCSB cu 2-1, a fost prima partidă, pentru Elias Charalambous, pe banca formației bucureștene.

Reclamă

Sunt foarte fericit pentru jucători, au făcut un mare efort. Am reuşit să luăm cele 3 puncte pe care ni le doream. Cel mai important pentru mine este că am avut reacţie după ce am avut gol. Recţia a fost incredibilă.

100% mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. După meci trebuie să vedem ce greşeli am făcut, nu trebuie să aşteptăm să pierdem pentru a face asta.

(n.r. De ce aţi făcut 2 schimbări la pauză?) Dacă aţi văzut, am schimbat sistemul la pauză. Sepsi ne-a pus probleme, am schimbat în 4-2-3-1. Consider că după pauză ne-am schimbat modulul şi a fost bine. Eu am mai făcut schimbări şi în trecut chiar înainte de pauză. Eu mereu mă gândesc la binele echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut ce probleme am făcut şi vom lucra să le rezolvăm. Important e să nu primim goluri. Sunt foarte fericit să fiu aici, este un club mare, am spus-o din prima zi. Am văzut suporterii noştri. Vrem să le mulţumim că au venit şi au încurajat echipa.

Trebuie să jucăm cu toate echipele din play-off. Urmează cu CFR, vom analiza şi ne vom concentra pentru acest meci. Suntem pregătiţi să ne luptăm la titlu, este o echipă care are experienţă să câştige titluri. Asta este mentalitatea acestui club.

De ce am fost criticat? Nu citesc ziarele prea mult. Sunt concentrat doar la echipa mea, eu sunt atent la pregătirea jucătorilor mei”, a spus Elias Charalambous, la finalul meciului cu Sepsi, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica, răspuns pentru contestatarii lui Elias Charalambous

La pauza meciului Sepsi – FCSB, 1-2, Elias Charalambous a efectuat două schimbări, fapt amplu dezbătut în spațiul public, fiind cunoscută implicarea patronului Gigi Becali.

Mihai Stoica susține că cele două schimbări de la pauză au fost dictate de Elias Charalambous și a avut un discurs dur, la adresa contestatarilor noului antrenor de la FCSB.

„Schimbările le face Charalambous si aici se termină tot. Nu, nu le face Becali.

A făcut acum, pentru că aveam nişte probleme care trebuiau remediate, clar.

Reclamă

De asta am dorit străin. Unii dintre ei, iar el se numără printre cei despre care vorbesc, sunt relaxaţi. Românii pun la suflet, dar nu şi el. S-a integrat perfect la echipă din prima clipă.

Am văzut atâţia miştocari în studiouri şi la emisiuni. Nu mă interesează. Miştourile le pot face unde li se permit, că sunt nimeni pe stradă, dar el e antrenorul nostru. Întrebaţi jucătorii dacă ştie meserie. Asta am vrut, un antrenor care să ne ajute. Cum adică nu conduce antrenamentul? Toată lumea e implicată la antrenament. Relaţia cu Pintilii funcţionează perfect”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și