Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns pentru contestatarii lui Elias Charalambous: „Sunt nimeni pe stradă! Am văzut atâţia miştocari!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 4 aprilie 2023, 23:26

Mihai Stoica, răspuns pentru contestatarii lui Elias Charalambous: Sunt nimeni pe stradă! Am văzut atâţia miştocari!”

Mihai Stoica, anunţ despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Mihai Stoica a avut un răspuns pentru contestatarii lui Elias Charalambous! La pauza meciului Sepsi – FCSB, 1-2, Elias Charalambous a efectuat două schimbări, fapt amplu dezbătut în spațiul public, fiind cunoscută implicarea patronului Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 45 de minute, Elias Charalambous i-a trimis în teren pe David Miculescu și Ovidiu Popescu, în locul lui Andrei Cordea, respectiv Malcom Edjouma.

Mihai Stoica, răspuns pentru contestatarii lui Elias Charalambous

Managerul general de la FCSB susține că cele două schimbări de la pauză au fost dictate de Elias Charalambous și a avut un discurs dur, la adresa contestatarilor noului antrenor de la FCSB.

„Schimbările le face Charalambous si aici se termină tot. Nu, nu le face Becali.

A făcut acum, pentru că aveam nişte probleme care trebuiau remediate, clar.

Reclamă

De asta am dorit străin. Unii dintre ei, iar el se numără printre cei despre care vorbesc, sunt relaxaţi. Românii pun la suflet, dar nu şi el. S-a integrat perfect la echipă din prima clipă.

Am văzut atâţia miştocari în studiouri şi la emisiuni. Nu mă interesează. Miştourile le pot face unde li se permit, că sunt nimeni pe stradă, dar el e antrenorul nostru. Întrebaţi jucătorii dacă ştie meserie. Asta am vrut, un antrenor care să ne ajute. Cum adică nu conduce antrenamentul? Toată lumea e implicată la antrenament. Relaţia cu Pintilii funcţionează perfect”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Bănel Nicoliță nu îl crede pe Elias Charalambous

Bănel Nicoliță este ferm convins de faptul că nu Elias Charalambous este cel care a dictat schimbările de la pauza meciului cu Sepsi, deși, la finalul meciului, tehnicianul cipriot a afirmat contrariul.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu siguranță nu a făcut antrenorul schimbările, e clar. Nu avea timpul necesar să îi cunoască pe jucători, în trei-patru zile de când a venit. E clar că cineva de acolo, poate și Pintilii, i-a spus să facă schimbările. Și lui Pintilii cine i-a zis? Strizu…

Până la urmă e o victorie muncită, cu o echipă să spunem nu foarte bună, dar care în primele 20 de minute le-a pus probleme. Mi s-a părut un antrenor ok. A fost antrenorul de care FCSB avea nevoie, clar… O spun așa, cu zâmbetul pe buze. Până la urmă, avem și noi antrenor și am câștigat”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

Ce a spus Elias Charalambous după Sepsi – FCSB 1-2

Elias Charalambous a declarat faptul că este pregătit să se lupte cu CFR Cluj, formație pe care o va întâlni în următorul meci de campionat.

Sunt foarte fericit pentru jucători, au făcut un mare efort. Am reuşit să luăm cele 3 puncte pe care ni le doream. Cel mai important pentru mine este că am avut reacţie după ce am avut gol. Recţia a fost incredibilă.

100% mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. După meci trebuie să vedem ce greşeli am făcut, nu trebuie să aşteptăm să pierdem pentru a face asta.

(n.r. De ce aţi făcut 2 schimbări la pauză?) Dacă aţi văzut, am schimbat sistemul la pauză. Sepsi ne-a pus probleme, am schimbat în 4-2-3-1. Consider că după pauză ne-am schimbat modulul şi a fost bine. Eu am mai făcut schimbări şi în trecut chiar înainte de pauză. Eu mereu mă gândesc la binele echipei.

Am văzut ce probleme am făcut şi vom lucra să le rezolvăm. Important e să nu primim goluri. Sunt foarte fericit să fiu aici, este un club mare, am spus-o din prima zi. Am văzut suporterii noştri. Vrem să le mulţumim că au venit şi au încurajat echipa.

Reclamă

Trebuie să jucăm cu toate echipele din play-off. Urmează cu CFR, vom analiza şi ne vom concentra pentru acest meci. Suntem pregătiţi să ne luptăm la titlu, este o echipă care are experienţă să câştige titluri. Asta este mentalitatea acestui club.

De ce am fost criticat? Nu citesc ziarele prea mult. Sunt concentrat doar la echipa mea, eu sunt atent la pregătirea jucătorilor mei”, a spus Elias Charalambous, pentru digisport.ro.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 33 de puncte obținute.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și