Închide meniul

Mihai Stoica, atac vehement la adresa CCA: „Arbitrii pot greși, nu se întâmplă nimic! Cojocaru ne-a eliminat din Cupă”

Sebastian Cristian Publicat: 7 aprilie 2023, 16:24

Reclamă
Mihai Stoica, atac vehement la adresa CCA: Arbitrii pot greși, nu se întâmplă nimic! Cojocaru ne-a eliminat din Cupă”

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre cea mai cruntă beție a lui Vlad Chiricheș

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica, atac vehement la adresa CCA. Managerul general de la FCSB este total nemulțumit de faptul că arbitrilor li se iartă foarte rapid greșelile făcute, chiar dacă aceste greșeli pot influența deciziv rezultatul unor meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, oficialul de la FCSB consideră că arbitrii vinovați nici măcar nu sunt pedepsiți pentru erorile provocate.

Mihai Stoica, atac vehement la adresa CCA: „Arbitrii pot greși, nu se întâmplă nimic! Cojocaru ne-a eliminat din Cupă”

„Există inamovibilitatea arbitrilor. Nu au niciun fel de problemă, pot greşi, că nu se întâmplă nimic. Dacă greşesc împotriva noastră. Când greşeşte vreunul în favoarea noastră, atunci sunt probleme mari de tot.

Noi nu jucăm în Cupa României pentru că am fost eliminaţi de Cojocaru! La UTA. Cojocaru ne-a eliminat! Cum ne-a eliminat: ne-a eliminat un jucător, pe bună dreptate, după care nu a vrut să îl elimine pe Benga.

S-a uitat la el, Benga lovise mingea după fluierul lui, 50 de metri s-a dus mingea, nu l-a eliminat, s-a întors cu spatele, după care a eliminat încă un jucător de la noi, după care, înainte de ultima fază a meciului, l-a eliminat gratuit pe Octavian Popescu, al treilea jucător!

Reclamă

Ce măsură s-a luat? A fost reţinut, cât, cinci minute de la delegări? Ce a fost asta? Şi acum, deodată, se dezvoltă o sensibilitate extremă, <<nu suntem apăraţi>>. Luaţi-vă protecţie”, a spus MM Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit care este echipa de care se teme Gigi Becali în play-off: „Arată cel mai bine din tot campionatul!”

Mihai Stoica a dezvăluit care este echipa de care se teme Gigi Becali în play-off. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că latifundiarul din Pipera este cu ochii pe Universitatea Craiova. MM este de părere că oltenii traversează o formă de vis în acest moment, şi este una dintre cele mai bune echipe din campionat.

„Aţi văzut că Gigi tot spune că… de câte ori vorbim de un meci, el îşi doreşte un rezultat, eu altul, nici acum nu ne înţelegem. Eu am zis că un rezultat de egalitate nu e rău pentru noi, la meciul nostru (n.r. cu CFR).

Reclamă 4 / 0/3

La Craiova – CFR, eu am zis să bată Craiova, el zicea că nu, egalul e mai bun. Lui îi e frică de Craiova, ok, da, dar Craiova are mai puţine puncte decât noi.

E adevărat, Craiova arată poate cel mai bine din tot campionatul la momentul actual, cu excepţia Farului la meciul cu Rapid, care mi s-a părut excepţional, cel puţin în prima parte.

Eu, acum, cu CFR, cred că un rezultat de egalitate e… ok, vedem sâmbătă ce face, dacă bate sau nu, Farul, dar şi în situaţia în care bate Farul şi face 39 de puncte, noi cu un rezultat de egalitate cu CFR suntem la mâna noastră şi cu CFR, şi cu Farul.

O victorie ne trece peste CFR, două victorii cu Farul ne trec peste Farul. Iar celelalte rezultate să fie aceleaşi pentru toată lumea. Mi-aş dori să câştigăm toate meciurile.

El zice <<nu, nu, trebuie să batem>>, eu zic că şi un rezultat de egalitate poate fi bun, asta e părerea mea”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! Vezi toate știrile
Citește și