Închide meniul

Mihai Stoica, atac vehement la adresa CCA: „Arbitrii pot greși, nu se întâmplă nimic! Cojocaru ne-a eliminat din Cupă”

Sebastian Cristian Publicat: 7 aprilie 2023, 16:24

Reclamă
Mihai Stoica, atac vehement la adresa CCA: Arbitrii pot greși, nu se întâmplă nimic! Cojocaru ne-a eliminat din Cupă”

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre cea mai cruntă beție a lui Vlad Chiricheș

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica, atac vehement la adresa CCA. Managerul general de la FCSB este total nemulțumit de faptul că arbitrilor li se iartă foarte rapid greșelile făcute, chiar dacă aceste greșeli pot influența deciziv rezultatul unor meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, oficialul de la FCSB consideră că arbitrii vinovați nici măcar nu sunt pedepsiți pentru erorile provocate.

Mihai Stoica, atac vehement la adresa CCA: „Arbitrii pot greși, nu se întâmplă nimic! Cojocaru ne-a eliminat din Cupă”

„Există inamovibilitatea arbitrilor. Nu au niciun fel de problemă, pot greşi, că nu se întâmplă nimic. Dacă greşesc împotriva noastră. Când greşeşte vreunul în favoarea noastră, atunci sunt probleme mari de tot.

Noi nu jucăm în Cupa României pentru că am fost eliminaţi de Cojocaru! La UTA. Cojocaru ne-a eliminat! Cum ne-a eliminat: ne-a eliminat un jucător, pe bună dreptate, după care nu a vrut să îl elimine pe Benga.

S-a uitat la el, Benga lovise mingea după fluierul lui, 50 de metri s-a dus mingea, nu l-a eliminat, s-a întors cu spatele, după care a eliminat încă un jucător de la noi, după care, înainte de ultima fază a meciului, l-a eliminat gratuit pe Octavian Popescu, al treilea jucător!

Reclamă

Ce măsură s-a luat? A fost reţinut, cât, cinci minute de la delegări? Ce a fost asta? Şi acum, deodată, se dezvoltă o sensibilitate extremă, <<nu suntem apăraţi>>. Luaţi-vă protecţie”, a spus MM Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit care este echipa de care se teme Gigi Becali în play-off: „Arată cel mai bine din tot campionatul!”

Mihai Stoica a dezvăluit care este echipa de care se teme Gigi Becali în play-off. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că latifundiarul din Pipera este cu ochii pe Universitatea Craiova. MM este de părere că oltenii traversează o formă de vis în acest moment, şi este una dintre cele mai bune echipe din campionat.

„Aţi văzut că Gigi tot spune că… de câte ori vorbim de un meci, el îşi doreşte un rezultat, eu altul, nici acum nu ne înţelegem. Eu am zis că un rezultat de egalitate nu e rău pentru noi, la meciul nostru (n.r. cu CFR).

Reclamă 4 / 0/3

La Craiova – CFR, eu am zis să bată Craiova, el zicea că nu, egalul e mai bun. Lui îi e frică de Craiova, ok, da, dar Craiova are mai puţine puncte decât noi.

E adevărat, Craiova arată poate cel mai bine din tot campionatul la momentul actual, cu excepţia Farului la meciul cu Rapid, care mi s-a părut excepţional, cel puţin în prima parte.

Eu, acum, cu CFR, cred că un rezultat de egalitate e… ok, vedem sâmbătă ce face, dacă bate sau nu, Farul, dar şi în situaţia în care bate Farul şi face 39 de puncte, noi cu un rezultat de egalitate cu CFR suntem la mâna noastră şi cu CFR, şi cu Farul.

O victorie ne trece peste CFR, două victorii cu Farul ne trec peste Farul. Iar celelalte rezultate să fie aceleaşi pentru toată lumea. Mi-aş dori să câştigăm toate meciurile.

El zice <<nu, nu, trebuie să batem>>, eu zic că şi un rezultat de egalitate poate fi bun, asta e părerea mea”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și