Închide meniul
Foto

Transformarea incredibilă a lui Augustin Călin. Fostul jucător de la Steaua cu greu poate fi recunoscut

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2023, 19:29

Transformarea incredibilă a lui Augustin Călin. Fostul jucător de la Steaua cu greu poate fi recunoscut

Transformarea incredibilă a lui Augustin Călin

Facebook Augustin Călin

Transformarea incredibilă a lui Augustin Călin. Fostul jucător de la Steaua cu greu mai poate fi recunoscut de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Augustin Călin are 49 de ani şi arată ca un actor Hollywood. Augustin Călin face senzaţie pe reţelele de socialiare. Fostul jucător de la Steaua a reapărut, în urmă cu un an, în peisajul fotbalului din România. Pentru câteva luni, la finalul anului 2021, Augustin Călin a fost în conducerea celor de la Academica Clinceni.

Transformarea incredibilă a lui Augustin Călin

În cariera sa, Augustin Călin a jucat la Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti, Dinamo, Rocar Bucureşti, Liaoning Hongyun şi Real Montecchio. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU AUGUSTIN CĂLIN)

Sabin Ilie, apariţie incredibilă

Transformarea incredibilă a lui Sabin Ilie, fostul atacant de la Steaua şi Dinamo. Cele mai recente apariţii publice au fost în momentul în care a fost team manager la Academica Clinceni.

Sabin Ilie a afişat un look complet schimbat faţă de anii în care rupea plasele în tricoul Stelei şi la Dinamo. Cu multe kilograme în plus, Sabin Ilie a uimit pe toată lumea cu înfăţişarea sa. (VEZI IMAGINI CU SABIN ILIE ÎN GALERIA FOTO) Sabin Ilie a câştigat un titlu de campion cu Steaua, în sezonul 1995 – 1996.

Reclamă

Pe lângă talentul imens pe care l-a avut, Sabi Ilie a fost şi unul dintre cei mai rebeli jucători. Gabi Stan, fost antrenor la FC Braşov, a povestit, în trecut, ce probleme avea cu Sabin Ilie.

Sabin Ilie a fost jucătorul cel mai greu de antrenat. Eu când am venit la FC Brașov pe Sabin Ilie îl dăduse prin Divizia B. Eu îl văzusem pe Sabin Ilie în câteva meciuri jucând pe final, atunci am zis că va ajunge fotbalist. Am cerut să fie readus Sabin Ilie și Mitu la Brașov. Avea 19 ani Sabin Ilie. L-am băgat să joace. Îmi făcea numai prostii și în timpul antrenamentului.

Îl luam, îl trăgeam în vestiar, nu mai ieșea la antrenament, se urca în tren și pleca la Craiova. Îl lua taică-su și îl bătea și el, apoi se întorcea la antrenament. Am pățit asta de vreo 3 ori cu el. Îl cafteam pentru că-mi strica antrenamentele, se hârjonea cu Mitu. De exemplu lucram pentru finalizare și dădea mingea doar aiurea. Îi tot explicam ce să facă dacă vrea să ajungă fotbalist. Îi intra pe o ureche, îi ieșea pe cealaltă”, a spus Gabi Stan la gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și