Închide meniul

Cum arată cotele la câștigarea Ligii Campionilor, înainte de faza sferturilor de finală. Manchester City rămâne favorita bookmakerilor

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2023, 8:43

Reclamă

Cotele la câștigarea Ligii Campionilor, înainte de faza sferturilor de finală, o propun pe Manchester City ca principala favorită la adjudecarea trofeului suprem din fotbalul european inter-cluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca la începutul competiției, echipa lui Pep Guardiola a primit cea mai mică cotă la adjudecarea primei Ligi din istoria clubului. City are cotă 3.60 pentru a merge până la capăt în acest sezon.

Cum arată cotele la câștigarea Ligii Campionilor

Bookmakerii nu au putut trece peste forma lui Real Madrid. Campioana en-titre are cotă 4.50 pentru a-și menține titlul. Podiumul este completat de surpriza acestui sezon, Napoli.

Liderul din Italia are cotă 5.50, dar asta nu surprinde foarte mult. Specialiștii au considerat că Napoli are o șansă mare de a ajunge în ultimul act, ținând cont că până acolo va evita coloșii City, Real Madrid sau Bayern Munchen.

Nemții au cotă 6, iar după aceea întrăm în zona celor considerați outsideri. Inter (13), Benfica (14), AC Milan (18) și Chelsea (18) sunt echipele cotate cu șanse mai mici la adjudecarea râvnitului trofeu.

Reclamă
Reclamă 4

Programul meciurilor din sferturile Ligii Campionilor

Liga Campionilor revine în această săptămână cu meciurile din turul sferturilor de finală care se vor disputa marţi şi miercuri, după următorul program:

Manchester City – Bayern Munchen | Eric Choupo-Moting s-a accidentat la genunchi şi nu va juca

Eric Choupo-Moting s-a accidentat la genunchi şi nu va juca mpotriva echipei lui Guardiola. Anunţul a fost făcut de bavarezi, înaintea turului din sferturile de finală din Champions League.

Lovitură dură pentru echipa lui Thomas Tuchel. Bayern Munchen nu se va putea baza în turul cu Manchester City pe Eric Choupo-Moting, unul dintre cei mai eficienţi jucători din acest sezon. Atacantul camerunez a marcat de 10 ori în campionat şi de 3 ori în Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern Munchen a anunţat pe contul de Twitter al grupării că ˷Eric Maxim Choupo-Moting nu va putea face deplasarea la Manchester, atacantul este exclus din cauza unei probleme la genunchi”.

Meciul Manchester City – Bayern Munchen se va disputa marţi, în Anglia, şi va conta pentru prima manşă a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
23:26 24 mai

Lyon – PSG LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Finala Cupei Franței, ultimul meci pentru Kylian Mbappe în tricoul campioanei

23:18 24 mai

VIDEOVenezia – Palermo 2-1 a fost în AntenaPLAY. Nedelcearu a ratat şansa de a juca finala playoff-ului de promovare în Serie A

23:07 24 mai

VideoDenis Alibec l-a refuzat pe Gigi Becali: „În ţară mă întorc doar la Farul!” I-a transmis lui Louis Munteanu să nu meargă la FCSB

23:03 24 mai

Eva Ionescu s-a calificat în semifinalele turneului ITF de la București la doar 16 ani! A învins o jucătoare de 27 de ani!

22:31 24 mai

„Eclere, mici și bere!” Bogdan Andone a dezvăluit secretul de la FC Botoșani, după ce moldovenii au rămas în Liga 1

22:07 24 mai

Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa A de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY
Citește și