Închide meniul

Cum arată cotele la câștigarea Ligii Campionilor, înainte de faza sferturilor de finală. Manchester City rămâne favorita bookmakerilor

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2023, 8:43

Reclamă

Cotele la câștigarea Ligii Campionilor, înainte de faza sferturilor de finală, o propun pe Manchester City ca principala favorită la adjudecarea trofeului suprem din fotbalul european inter-cluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca la începutul competiției, echipa lui Pep Guardiola a primit cea mai mică cotă la adjudecarea primei Ligi din istoria clubului. City are cotă 3.60 pentru a merge până la capăt în acest sezon.

Cum arată cotele la câștigarea Ligii Campionilor

Bookmakerii nu au putut trece peste forma lui Real Madrid. Campioana en-titre are cotă 4.50 pentru a-și menține titlul. Podiumul este completat de surpriza acestui sezon, Napoli.

Liderul din Italia are cotă 5.50, dar asta nu surprinde foarte mult. Specialiștii au considerat că Napoli are o șansă mare de a ajunge în ultimul act, ținând cont că până acolo va evita coloșii City, Real Madrid sau Bayern Munchen.

Nemții au cotă 6, iar după aceea întrăm în zona celor considerați outsideri. Inter (13), Benfica (14), AC Milan (18) și Chelsea (18) sunt echipele cotate cu șanse mai mici la adjudecarea râvnitului trofeu.

Reclamă

Programul meciurilor din sferturile Ligii Campionilor

Liga Campionilor revine în această săptămână cu meciurile din turul sferturilor de finală care se vor disputa marţi şi miercuri, după următorul program:

Manchester City – Bayern Munchen | Eric Choupo-Moting s-a accidentat la genunchi şi nu va juca

Eric Choupo-Moting s-a accidentat la genunchi şi nu va juca mpotriva echipei lui Guardiola. Anunţul a fost făcut de bavarezi, înaintea turului din sferturile de finală din Champions League.

Lovitură dură pentru echipa lui Thomas Tuchel. Bayern Munchen nu se va putea baza în turul cu Manchester City pe Eric Choupo-Moting, unul dintre cei mai eficienţi jucători din acest sezon. Atacantul camerunez a marcat de 10 ori în campionat şi de 3 ori în Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern Munchen a anunţat pe contul de Twitter al grupării că ˷Eric Maxim Choupo-Moting nu va putea face deplasarea la Manchester, atacantul este exclus din cauza unei probleme la genunchi”.

Meciul Manchester City – Bayern Munchen se va disputa marţi, în Anglia, şi va conta pentru prima manşă a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și