Închide meniul
Foto

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2023, 9:30

Reclamă

Valentina Pelinel a fost întrebată despre relația pe care o mai are cu fostul ei soț, Cristian Boureanu, pe care l-a părăsit după ce și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebată dacă mai vorbește cu Boureanu măcar de sărbătări, Pelinel nici nu i-a pronunțat numele și a spus doar că nu va vorbi despre trecut, chiar dacă cei doi au avut o căsnicie.

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea

”Am o familie frumoasă și îmi place să trăiesc în prezent și să cred în viitor”, a spus Pelinel, citată de cancan.ro.

În 2007, Boureanu s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu”, a recunoscut Cristi Borcea, cu un an în urmă.

Reclamă

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre mariajul cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri despre mariajul ei cu Cristi Borcea. Frumoasa blondă a recunoscut că ea şi Cristi Borcea sunt geloşi. Cu toate acestea, soţia lui Cristi Borcea a precizat că certurile lor sunt rare.

Unde există iubire, există și gelozie. Soțul meu este un bărbat dorit și sunt conștientă de asta. Dar am ales să fim parteneri de viață și avem împreună o familie frumoasă și unită.

Suntem persoane publice și adesea suntem în situația de a face poze cu persoane care ne recunosc, atât separat cât și împreună. Ne iubim și iubirea vine la pachet cu o doză de gelozie care este normală și sănătoasă, atâta timp cât nu se întrec limitele”, a spus pentru sursa citată mai sus

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și