Închide meniul
Foto

Înşelat de cele două soţii pe care le-a avut, milionarul din România e gata să dea o lovitură de proporţii în viaţa amoroasă

Reclamă

Publicat: 18 mai 2022, 13:01 / Actualizat: 18 mai 2022, 15:20

Înşelat de cele două soţii pe care le-a avut, milionarul din România e gata să dea o lovitură de proporţii în viaţa amoroasă

Cristian Boureanu, dezvăluiri despre Valentina Pelinel, Cristi Borcea şi Alina Vidican

Instagram via Hepta

Cristian Boureanu a avut parte de o viaţă amoroasă zbuciumată. Acesta a fost înşelat de prima soţie chiar cu naşul de cununie, iar Valentina Pelinel, cea de a doua soţie, l-a părăsit pentru Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu a avut o relaţie de aproape 7 ani cu Laura Dincă, o superbă româncă. Cei doi s-au despărţit într-un moment în care toată lumea a spus că cei doi se vor căsători. Cei doi au luat-o pe drumuri separate, iar Boureanu a avut şi o scurtă relaţie cu Cristina Belciu. Nici această relaţie nu a mers.

Totuşi, viaţa amoroasă a omului de afaceri poate lua o turnură spectaculoasă. Colegii de la spynews.ro l-au surprins pe Boureanu alături de Laura Dincă, iar tot mai multe voci vorbesc despre o posibilă împăcare.

Laura Dincă a fost surprinsă în timp ce a mers, alături de o prietenă, acasă la Cristian Boureanu. După mai multe drumuri prin oraş, cele două ajung la un restaurant unde s-au întâlnit cu Cristian Boureanu, care era alături de nişte prieteni.

Omul de afaceri a mers la masa celor două și a stat câteva minute în picioare, iar mai apoi s-a așezat la masă și a petrecut câteva minute bune în compania lor.

Reclamă

Laura Dincă, dezvăluiri despre relaţia cu Cristian Boureanu

Cristian Boureanu, fostul soţ al Valentinei Pelinel, s-a despărţit anul trecut şi de Laura Dincă, cea care i-a fost alături timp de 7 ani. Laura Dincă a vorbit despre motivele care au dus la despărţirea de omul de afaceri.

Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori”, a spus Laura Dincă pentru fanatik.ro.

Chiar dacă au apărut neînţelegeri între ea şi Boureanu, Laura Dincă spune că nu are nimic să îi reproşeze fostului său iubit.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare. Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună„, a mai spus Laura Dincă.

În urmă cu câţiva ani, Cristian Boureanu şi fiica sa, Ioana, au fost protagoniştii unui scandal de proporţii. S-a ajuns la poliţie după ce Boureanu şi- a agresat în plină stradă fiica.

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu” a recunoscut Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și