Închide meniul

Un fan a așteptat 10 ore în fața casei lui Lionel Messi pentru a-și întâlni idolul: „Visurile devin realitate!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 aprilie 2023, 14:21

Un fan a așteptat 10 ore în fața casei lui Lionel Messi pentru a-și întâlni idolul: Visurile devin realitate!”

Un fan a așteptat 10 ore în fața casei lui Lionel Messi pentru a-și întâlni idolul

Juan Polcan și Leo Messi / Foto: Instagram Juan Polcan

Un fan a așteptat 10 ore în fața casei lui Lionel Messi pentru a-și întâlni idolul. Efortul său a fost răsplătit în cele din urmă, după ce fotbalistul argentinian l-a primit în casa sa și a făcut o poză cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, fanul a postat poza pe rețelele de socializare și a scris un mesaj emoționant în urma întâlnirii speciale cu idolul său.

Un fan a așteptat 10 ore în fața casei lui Lionel Messi pentru a-și întâlni idolul: „Visurile devin realitate!”

Juan Polcan, un fan absolut al lui Lionel Messi, a mers la Paris doar pentru a-l putea întâlni pe campionul mondial argentinian, anunță news.ro. Jucător de futsal din Italia, Polcan a profitat de două zile libere pentru a-şi îndeplini visul.

După ce a strâns mai multe informaţii, el a reuşit să găsească adresa jucătorului de la PSG. Apoi a aşteptat în faţa casei sale aproape 10 ore înainte de a fi invitat în locuinţă de Antonela, soţia lui Lionel Messi, potrivit lefigaro.fr.

„Visurile devin realitate. Primul lucru pe care îl văd este Messi stând în faţa mea în pantaloni scurţi şi papuci. A fost un moment incredibil. I-am spus cât de mult îl iubesc, am făcut pozele, a semnat tricoul clubului de futsal unde joc, m-a îmbrăţişat şi mi-a semnat un autograf pe braţ.

Reclamă

Atunci mi-am dat seama cât de emoționat eram, îmi tremura braţul ca niciodată şi Lionel m-a liniştit pentru ca autograful să decurgă cât mai bine”, a scris tânărul pe Instagram.

În postarea sa, el explică, de asemenea, că „obiectivul său este să nu devină viral sau ceva de genul acesta. Vreau ca oamenii să descopere cine este Messi, simplitatea, smerenia lui”.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Juan Polcan (@juanpolcan)

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a doborât un record stabilit de Cristiano Ronaldo în Europa! Performanță senzațională a superstarului de la PSG

Lionel Messi a doborât un record stabilit de Cristiano Ronaldo în Europa! Performanță senzațională a superstarului de la PSG, în victoria cu Nice, din campionat, scor 2-0.

Lionel Messi și Sergio Ramos au marcat golurile victoriei, iar argentinianul a mai doborât un record, unul care a fost stabilit chiar de marele său rival, Cristiano Ronaldo.

Golul lui Leo Messi din duelul cu Nice a fost al 702-lea său gol înscris în Europa, trecând astfel în acest clasament de Cristiano Ronaldo, care are 701 goluri marcate pe „bătrânul continent”.

Impresionant este și faptul că fotbalistul lui PSG a reușit această performanță, deși are 105 meciuri mai puțin jucate decât superstarul portughez. Mai mult decât atât, Leo Messi a ajuns și la borna de 1.000 goluri la care a contribuit în fotbalul european.

Vedeta lui PSG are și 298 de pase decisive date până acum, scriind istorie pentru Barcelona și PSG. Viitorul argentinianului la echipa din capitala Franței rămâne unul incert. Deși inițial s-a crezut că va semna prelungirea contractului, lucrurile s-au complicat.

Cu doar câteva luni înainte de expirarea contractului, Leo Messi și PSG nu au confirmat că va avea loc o extindere, motiv pentru care au apărut din ce în ce mai multe zvonuri potrivit cărora starul și-ar dori să încerce o nouă provocare, una departe de fotbalul european.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și