Închide meniul

Un fan a așteptat 10 ore în fața casei lui Lionel Messi pentru a-și întâlni idolul: „Visurile devin realitate!”

Sebastian Cristian Publicat: 11 aprilie 2023, 14:21

Un fan a așteptat 10 ore în fața casei lui Lionel Messi pentru a-și întâlni idolul: Visurile devin realitate!”

Un fan a așteptat 10 ore în fața casei lui Lionel Messi pentru a-și întâlni idolul

Juan Polcan și Leo Messi / Foto: Instagram Juan Polcan

  • Un fan a așteptat 10 ore în fața casei lui Lionel Messi pentru a-și întâlni idolul
  • „Visurile devin realitate!”

Un fan a așteptat 10 ore în fața casei lui Lionel Messi pentru a-și întâlni idolul. Efortul său a fost răsplătit în cele din urmă, după ce fotbalistul argentinian l-a primit în casa sa și a făcut o poză cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, fanul a postat poza pe rețelele de socializare și a scris un mesaj emoționant în urma întâlnirii speciale cu idolul său.

Un fan a așteptat 10 ore în fața casei lui Lionel Messi pentru a-și întâlni idolul: „Visurile devin realitate!”

Juan Polcan, un fan absolut al lui Lionel Messi, a mers la Paris doar pentru a-l putea întâlni pe campionul mondial argentinian, anunță news.ro. Jucător de futsal din Italia, Polcan a profitat de două zile libere pentru a-şi îndeplini visul.

Reclamă

După ce a strâns mai multe informaţii, el a reuşit să găsească adresa jucătorului de la PSG. Apoi a aşteptat în faţa casei sale aproape 10 ore înainte de a fi invitat în locuinţă de Antonela, soţia lui Lionel Messi, potrivit lefigaro.fr.

„Visurile devin realitate. Primul lucru pe care îl văd este Messi stând în faţa mea în pantaloni scurţi şi papuci. A fost un moment incredibil. I-am spus cât de mult îl iubesc, am făcut pozele, a semnat tricoul clubului de futsal unde joc, m-a îmbrăţişat şi mi-a semnat un autograf pe braţ.

Reclamă

Atunci mi-am dat seama cât de emoționat eram, îmi tremura braţul ca niciodată şi Lionel m-a liniştit pentru ca autograful să decurgă cât mai bine”, a scris tânărul pe Instagram.

În postarea sa, el explică, de asemenea, că „obiectivul său este să nu devină viral sau ceva de genul acesta. Vreau ca oamenii să descopere cine este Messi, simplitatea, smerenia lui”.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Juan Polcan (@juanpolcan)

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a doborât un record stabilit de Cristiano Ronaldo în Europa! Performanță senzațională a superstarului de la PSG

Lionel Messi a doborât un record stabilit de Cristiano Ronaldo în Europa! Performanță senzațională a superstarului de la PSG, în victoria cu Nice, din campionat, scor 2-0.

Lionel Messi și Sergio Ramos au marcat golurile victoriei, iar argentinianul a mai doborât un record, unul care a fost stabilit chiar de marele său rival, Cristiano Ronaldo.

Golul lui Leo Messi din duelul cu Nice a fost al 702-lea său gol înscris în Europa, trecând astfel în acest clasament de Cristiano Ronaldo, care are 701 goluri marcate pe „bătrânul continent”.

Impresionant este și faptul că fotbalistul lui PSG a reușit această performanță, deși are 105 meciuri mai puțin jucate decât superstarul portughez. Mai mult decât atât, Leo Messi a ajuns și la borna de 1.000 goluri la care a contribuit în fotbalul european.

Vedeta lui PSG are și 298 de pase decisive date până acum, scriind istorie pentru Barcelona și PSG. Viitorul argentinianului la echipa din capitala Franței rămâne unul incert. Deși inițial s-a crezut că va semna prelungirea contractului, lucrurile s-au complicat.

Cu doar câteva luni înainte de expirarea contractului, Leo Messi și PSG nu au confirmat că va avea loc o extindere, motiv pentru care au apărut din ce în ce mai multe zvonuri potrivit cărora starul și-ar dori să încerce o nouă provocare, una departe de fotbalul european.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul