Închide meniul

Mihai Stoichiţă, despre şpăgile pentru antrenori: „Au venit la mine părinţi care au spus că au dat bani”

Publicat: 12 aprilie 2023, 10:44

Reclamă
Mihai Stoichiţă, despre şpăgile pentru antrenori: Au venit la mine părinţi care au spus că au dat bani”

Mihai Stoichiță a vorbit despre situația lui Elias Charalambous, de la FCSB

Mihai Stoichiţă / Profimedia Images

Mihai Stoichiţă a vorbit despre şpăgile pentru antrenori din fotbalul juvenil. Directorul tehnic de la FRF le-a cerut ajutorul părinţilor pentru a interveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoichiţă a dezvăluit că au venit părinţi care i-au spus că le-au dat bani antrenorilor. El a subliniat însă că le-a cerut părinţilor să facă plângere, iar aceştia nu au scris nimic despre presupusele şpăgi.

Mihai Stoichiţă, despre şpăgile pentru antrenori

Nu am pomenit niciodată. Eu la bârfă nu aplec urechea. Nu a venit la mine niciun părinte să îmi spună… Au venit la mine, de ce să nu recunosc. Domne, că o fi, că o păți. Scrieți pe această hârtie ce și cum și îl suspend pe acel antrenor și din acest moment declanșez ancheta.

Asumați-vă și dumneavoastră o răspundere. Nu numai eu, că îl dau afară pe vorbe, dar și dumneavoastră pentru că dacă vă dă în judecată x sau y dintre antrenorii respectivi care sunt reclamați sau ce li se face, atunci să spuneți și dumneavoastră dacă nu spuneți adevărul. Nu poate fi doar o parte… (n.r. – și ce au spus părinții?) Nu au mai venit niciodată la mine înapoi”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru fanatik.ro.

Directorul tehnic de la FRF a precizat că este pregătit să facă anchete în momentul în care va primi plângeri scrise.

Reclamă
Reclamă 4

Au fost (n.r.: părinţi care au spus că au dat bani), dar nu au mai apărut după aceea. Domne, știți că antrenorul cutare. Vino și scrie. Da, probabil. Veniți și scrieți. Veniți la mine. Am ofițer de integritate, anchetă.

N-a mai venit nimeni. Pe vorbe am dat bani… Pot să spun și eu că ți-am dat bani să mă aduci la emisiunea asta”, a mai spus Mihai Stoichiță, citat de aceeaşi sursă.

Marius Iurea susţinea că Geolgău i-a cerut şpagă

Marius Iurea, tatăl lui Lukas Iurea, l-a acuzat, recent, pe Geolgău că i-ar fi cerut şpagă în 2018.

Reclamă

În drum spre casa respectivă m-a întrebat voalat cât aș vrea să rămână jucătorul la națională, mi-a explicat cum stau lucrurile, să ne înțelegem financiar, nu mi-a spus exact suma…

Mi-a zis: ‘Tu ești băiat mare, cam știi cum merg lucrurile, pe aici, pe la noi. Ne înțelegem noi, trebuie să-mi spui pe ce perioadă vrei să vină.’ Îmi ceruse șpagă, nu-mi venea să cred. Eram deja nervos, tensiunea a crescut când mi-a prezentat și acea încăpere”, a declarat Marius Iurea pentru prosport.ro.

Mihai Stoichiţă nu crede că Geolgău ar fi cerut şpagă. Oficialul FRF anunţă acţiuni în instanţă

Mihai Stoichiţă nu crede însă în veridicitatea declaraţiilor lui Marius Iurea. Oficialul FRF a precizat că se pregătesc acţiuni în instanţă pentru recentele acuzaţii.

Cum să cred eu că Geolgău ia șpagă? Cum să fac așa ceva? Pentru ce să-și strice imaginea construită cu atâta trudă în atâția ani de zile. Nu mai are timp să se îmbogățească, că are 63 de ani.

Eu înțeleg de foarte ori frustrările, nu toată lumea poate să ajungă să joace la echipa națională. Și eu mi-am dorit, dar n-am fost atât de bun ca cei de care eram încojurat la vremea respectivă. Ăsta e adevărul. Am fost și eu acolo, cu Boloni, cu Cămătaru, în echipa națională a României universitară, la un campionat universitar. Dar n-am ajuns la echipa mare pentru că erau mai buni ca mine, iar antrenorii i-au ales pe cei mei buni probabil. Ce vreți să fac eu? Să mă duc să-i spun că ăla e mai bun? Cum să cântăresc eu?

Nu pot să evaluez eu jucătorii. Îmi sunt dragi toți, îi încurajez, problema e că e competiție între ei, unii joacă mai bine, alții mai slabi, nu e vina mea”, a declarat Stoichiță, citat de sptfm.ro.

În orice caz, din ce am văzut, se vor încheia acțiuni în instanță pentru calomnie, nu va rămâne așa. Aș vrea să le spun celor care scriu, înainte să facă publice astfel de lucruri care denigrează imaginea unor oameni, să se informeze foarte bine, că am senzația că aici e ceva în neregulă. Scrii despre ăla dar nu controlezi? Dacă la dumneata vine unul și spune Stoichiță e… n-am voie să spun că suntem în Europa, o dai pe post imediat? Fără să o verifici? Degeaba îmi dai drept la replică mâine, piatra a fost aruncată. Unii au citit ziarul doar azi, nu și pe ăla de mâine. Dar, din păcate, asta e situația, o să se ajungă la instanță”, a precizat Stoichiţă pentru sursa citată.

Cirjan: Echipa României nu mai este a românilor, este a anumitor interese

Cătălin Cîrjan a dat, recent, un interviu incendiar în presa engleză. Cîrjan a acuzat anumite interese la echipa U21 a României.

Cred că este o aberaţie să fiu acuzat că nu joc la echipa mare a lui Arsenal. Sunt la echipa de pe locul 1 în cel mai bun campionat din lume. Credeţi că e uşor să joci aici? Dacă nu pot să joc în locul lui Odegaard, Saka sau Martinelli asta nu înseamnă că nu pot juca la echipa U21 a României. (…) Din păcate, ceea ce mulţi români nu ştiu este că echipa României nu mai este a românilor. Este echipa naţională a diverselor interese şi eu nu sunt acolo pentru că nu reprezint acele interese. Dacă voi juca vreodată pentru România, o voi face cu responsabilitatea pentru ţara mea”, a declarat Cătălin Cîrjan.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și