Închide meniul

Neymar recuperează din pierderi, după ce a pierdut un milion de euro la cazinou. Suma pe care a câştigat-o, la ruletă, starul lui PSG

Publicat: 12 aprilie 2023, 9:51

Reclamă
Neymar recuperează din pierderi, după ce a pierdut un milion de euro la cazinou. Suma pe care a câştigat-o, la ruletă, starul lui PSG

Neymar recuperează din pierderi, după ce a pierdut un milion de euro la cazinou

Neymar, pasionat al jocurilor de noroc / Instagram

Neymar (31 de ani) recuperează din pierderi, la două săptămâni după ce a pierdut un milion de euro la cazinou. Starul lui PSG, accidentat până la finalul sezonului, a stârnit noi controverse după ce s-a filmat în timp ce juca la ruletă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul lunii trecute, imaginile cu Neymar s-au viralizat rapid. Acesta a avut o reacţie de necrezut în momentul în care a pierdut o sumă uriaşă. Pasionat al jocurilor de noroc, atacantul liderului din Ligue 1 nu se dezice.

Neymar recuperează din pierderi, după ce a pierdut un milion de euro la cazinou

Potrivit mundodeportivo.com, Neymar tocmai a câştigat 35.000 de euro la ruletă. Luni seară, sud-americanul s-a filmat în timp ce a pus câte 10.960 de euro pe mai multe numere. Unul dintre acestea, 29, l-a ajutat să ajungă pe plus. A obţinut astfel un profit de 35.280 de euro.

Neymar este sub contract cu un cazinou online şi primeşte sume importante de la sponsorul său. Acesta este şi unul dintre principalele motive pentru care intră în direct, pe reţelele de socializare, în timp ce joacă diferite jocuri de noroc.

Vârful lui PSG a anunţat deja ce va face după ce se va retrage. Are o pasiune mai mare decât fotbalul. Îşi doreşte să devină jucător profesionist de poker şi să participe la turnee.

Reclamă

Neymar a dezvăluit că s-a apucat să joace poker în 2014, în timpul Cupei Mondiale din Brazilia.

M-am îndrăgostit de poker. Este adevărat, e lucrul care îmi place cel mai mult. Mă simt foarte bine şi cred că, după ce mă retrag din fotbal, voi putea fi capabil să particip la turnee. Voi putea să călătoresc să pot lua startul în turneele în care până acum din cauza programului.

Când nu voi mai juca fotbal, asta voi face! Deja mă joc de foarte mult timp, o fac aproape zilnic şi îmi doresc să învăţ cât mai mult. Ştiu să mă bucur de joc, mă distrez şi acesta este cel mai important lucru„, a declarat Neymar pentru francezii de la CNews, în 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a pierdut un milion de euro. Imaginile au devenit virale

Chiar dacă ar trebui să se concentreze pe recuperare, fotbalistul brazilian se relaxează departe de terenul de fotbal. Este bine cunoscut faptul că Neymar este un mare fan al pokerului.

Recent însă, pasiunea brazilianului l-a costat un milion de euro, sumă pe care a pierdut-o Neymar la poker. Dezamăgit de situație, fotbalistul lui PSG a avut o reacție tristă, după care s-a schimbat total și a izbucnit în râs.

Întreaga reacție a brazilianului i-a amuzat pe fani, unii dintre ei fiind însă iritați de lejeritatea cu care Neymar a abordat situația.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și