Închide meniul

Neymar recuperează din pierderi, după ce a pierdut un milion de euro la cazinou. Suma pe care a câştigat-o, la ruletă, starul lui PSG

Publicat: 12 aprilie 2023, 9:51

Reclamă
Neymar recuperează din pierderi, după ce a pierdut un milion de euro la cazinou. Suma pe care a câştigat-o, la ruletă, starul lui PSG

Neymar recuperează din pierderi, după ce a pierdut un milion de euro la cazinou

Neymar, pasionat al jocurilor de noroc / Instagram

Neymar (31 de ani) recuperează din pierderi, la două săptămâni după ce a pierdut un milion de euro la cazinou. Starul lui PSG, accidentat până la finalul sezonului, a stârnit noi controverse după ce s-a filmat în timp ce juca la ruletă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul lunii trecute, imaginile cu Neymar s-au viralizat rapid. Acesta a avut o reacţie de necrezut în momentul în care a pierdut o sumă uriaşă. Pasionat al jocurilor de noroc, atacantul liderului din Ligue 1 nu se dezice.

Neymar recuperează din pierderi, după ce a pierdut un milion de euro la cazinou

Potrivit mundodeportivo.com, Neymar tocmai a câştigat 35.000 de euro la ruletă. Luni seară, sud-americanul s-a filmat în timp ce a pus câte 10.960 de euro pe mai multe numere. Unul dintre acestea, 29, l-a ajutat să ajungă pe plus. A obţinut astfel un profit de 35.280 de euro.

Neymar este sub contract cu un cazinou online şi primeşte sume importante de la sponsorul său. Acesta este şi unul dintre principalele motive pentru care intră în direct, pe reţelele de socializare, în timp ce joacă diferite jocuri de noroc.

Vârful lui PSG a anunţat deja ce va face după ce se va retrage. Are o pasiune mai mare decât fotbalul. Îşi doreşte să devină jucător profesionist de poker şi să participe la turnee.

Reclamă

Neymar a dezvăluit că s-a apucat să joace poker în 2014, în timpul Cupei Mondiale din Brazilia.

M-am îndrăgostit de poker. Este adevărat, e lucrul care îmi place cel mai mult. Mă simt foarte bine şi cred că, după ce mă retrag din fotbal, voi putea fi capabil să particip la turnee. Voi putea să călătoresc să pot lua startul în turneele în care până acum din cauza programului.

Când nu voi mai juca fotbal, asta voi face! Deja mă joc de foarte mult timp, o fac aproape zilnic şi îmi doresc să învăţ cât mai mult. Ştiu să mă bucur de joc, mă distrez şi acesta este cel mai important lucru„, a declarat Neymar pentru francezii de la CNews, în 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a pierdut un milion de euro. Imaginile au devenit virale

Chiar dacă ar trebui să se concentreze pe recuperare, fotbalistul brazilian se relaxează departe de terenul de fotbal. Este bine cunoscut faptul că Neymar este un mare fan al pokerului.

Recent însă, pasiunea brazilianului l-a costat un milion de euro, sumă pe care a pierdut-o Neymar la poker. Dezamăgit de situație, fotbalistul lui PSG a avut o reacție tristă, după care s-a schimbat total și a izbucnit în râs.

Întreaga reacție a brazilianului i-a amuzat pe fani, unii dintre ei fiind însă iritați de lejeritatea cu care Neymar a abordat situația.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și