Închide meniul

Teodora Stoica a postat un mesaj emoționant de ziua lui Mihai Stoica: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

Publicat: 12 aprilie 2023, 17:41 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 16:50

Reclamă
Teodora Stoica a postat un mesaj emoționant de ziua lui Mihai Stoica: Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

Teodora Stoica a postat un mesaj emoționant de ziua lui MM Stoica

Mihai Stoica și Teodora Stoica / Instagram Teodora Stoica

Teodora Stoica a postat un mesaj emoționant de ziua lui Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a împlinit 58 de ani, prilej pentru apropiații săi să-l felicite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre multele mesaje primite, poate cel mai emoționant a venit de la Teodora, care i-a scris un mesaj superb pe rețelele de socializare.

Teodora Stoica a postat un mesaj emoționant de ziua lui Mihai Stoica: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că m-a binecuvântat cu un tată uimitor!  La mulți ani!”, a fost mesajul postat de Teodora, alături de un colaj format din cadre alături de MM.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Teodora Stoica (@teodorastoica)

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, a vorbit despre momentul în care tatăl ei a fost trimis la închisoare

Fiica oficialului de la FCSB mărturisește că a suferit foarte mult, din cauza faptului că tatăl ei a ajuns în spatele gratiilor.

Reclamă

„La scurt timp după ce am început facultatea, tatăl meu a intrat la închisoare. A fost o perioadă destul de grea, nu mă așteptam să se întâmple asta, nu mă puteam obișnui cu ideea. Am suferit foarte mult. Atunci am descoperit sportul și cât de mult mă ajută”, a spus Teodora Stoica, într-un clip postat pe TikTok.

Din cauza perioadei nefaste în care se afla, Teodora Stoica a decis să se mute, alături de iubitul ei de la acel moment, la Barcelona, acolo unde a mers la studii.

„Nu-mi plăcea facultatea de aici, așa că, atunci când prietenul meu de la vremea respectivă s-a mutat în Barcelona, am hotărât să mă mut și eu cu el. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o, pentru că am schimbat aerul și e important să te detașezi de unele lucruri atunci când devin prea apăsătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Am studiat la Institutul European de Design, am terminat Fashion Marketing and Communication. Se făcea și în spaniolă, mi se părea foarte drăguț. În copilărie, mă uitam la telenovele și am învățat spaniola. Au fost 4 ani foarte frumoși, am lucrat acolo și mergeam la plajă aproape zilnic. După ce am terminat, m-am întors în București, iar tata ieșise din închisoare, așa că voiam să recuperez timpul pierdut”, a mai spus Teodora Stoica.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 15:15 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și