Închide meniul

Teodora Stoica a postat un mesaj emoționant de ziua lui Mihai Stoica: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

Publicat: 12 aprilie 2023, 17:41 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 16:50

Reclamă
Teodora Stoica a postat un mesaj emoționant de ziua lui Mihai Stoica: Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

Teodora Stoica a postat un mesaj emoționant de ziua lui MM Stoica

Mihai Stoica și Teodora Stoica / Instagram Teodora Stoica

Teodora Stoica a postat un mesaj emoționant de ziua lui Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a împlinit 58 de ani, prilej pentru apropiații săi să-l felicite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre multele mesaje primite, poate cel mai emoționant a venit de la Teodora, care i-a scris un mesaj superb pe rețelele de socializare.

Teodora Stoica a postat un mesaj emoționant de ziua lui Mihai Stoica: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că m-a binecuvântat cu un tată uimitor!  La mulți ani!”, a fost mesajul postat de Teodora, alături de un colaj format din cadre alături de MM.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Teodora Stoica (@teodorastoica)

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, a vorbit despre momentul în care tatăl ei a fost trimis la închisoare

Fiica oficialului de la FCSB mărturisește că a suferit foarte mult, din cauza faptului că tatăl ei a ajuns în spatele gratiilor.

Reclamă

„La scurt timp după ce am început facultatea, tatăl meu a intrat la închisoare. A fost o perioadă destul de grea, nu mă așteptam să se întâmple asta, nu mă puteam obișnui cu ideea. Am suferit foarte mult. Atunci am descoperit sportul și cât de mult mă ajută”, a spus Teodora Stoica, într-un clip postat pe TikTok.

Din cauza perioadei nefaste în care se afla, Teodora Stoica a decis să se mute, alături de iubitul ei de la acel moment, la Barcelona, acolo unde a mers la studii.

„Nu-mi plăcea facultatea de aici, așa că, atunci când prietenul meu de la vremea respectivă s-a mutat în Barcelona, am hotărât să mă mut și eu cu el. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o, pentru că am schimbat aerul și e important să te detașezi de unele lucruri atunci când devin prea apăsătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Am studiat la Institutul European de Design, am terminat Fashion Marketing and Communication. Se făcea și în spaniolă, mi se părea foarte drăguț. În copilărie, mă uitam la telenovele și am învățat spaniola. Au fost 4 ani foarte frumoși, am lucrat acolo și mergeam la plajă aproape zilnic. După ce am terminat, m-am întors în București, iar tata ieșise din închisoare, așa că voiam să recuperez timpul pierdut”, a mai spus Teodora Stoica.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și