Închide meniul

Jannik Sinner – Holger Rune, în semifinalele de la Monte Carlo. Cei 4 jucători care luptă pentru trofeu

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 8:54

Reclamă

Jannik Sinner – Holger Rune e meciul din semifinalele de la Monte Carlo. Italianul Jannik Sinner îl va înfrunta pe danezul Holger Rune, în semifinalele turneului de tenis ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, dotat cu premii totale de 5.779.335 de euro, după victoriile obţinute vineri, în sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinner, numărul opt mondial, a dispus cu 6-2, 6-2 de compatriotul Lorenzo Musetti (21 ATP), învingătorul lui Novak Djokovic în turul anterior.

Jannik Sinner – Holger Rune, în semifinalele de la Monte Carlo

La 21 de ani, Sinner atinge pentru prima oară semifinalele turneului monegasc, după ce anul trecut a ajuns până în sferturi.

După ce a salvat o minge de meci în optimi, Sinner nu a avut niciun fel de dificultate în a se impune în faţa lui Musetti.

Danezul Rune (9 ATP) s-a impus în faţa rusului Daniil Medvedev, numărul 5 mondial, cu 6-3, 6-4.

Reclamă

Medvedev jucase o semifinală la ultima sa participare la turneul din Monaco, în 2019.

Rezultatele din sferturile de la Monte Carlo

Reacția lui Novak Djokovic, după ce a fost eliminat de la Monte Carlo

Reacția lui Novak Djokovic, după ce a fost eliminat de la Monte Carlo, nu a întârziat să apară. Sârbul l-a felicitat pe Lorenzo Musetti pentru victoria obținută, însă a recunoscut, pe de altă parte, că se simte „groaznic” și vrea să dea cât mai repede uitării meciul pierdut.

Novak Djokovic, liderul mondial, a fost învins de tânărul jucător italian Lorenzo Musetti (21 ATP), cu 4-6, 7-5, 6-4, în optimile de finală de la Monte Carlo, turneu de 1000 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic s-a declarat extrem de dezamăgit după înfrângerea suferită lui Lorenzo Musetti, și a fost vizibil supărat și la interviul acordat la finalul meciului. Sârbul a recunoscut că nu se află la cel mai bun nivel de joc al său.

„Mă simt groaznic după acest meci, sincer. Dar îl felicit pe Lorenzo, a rămas puternic în momentele importante. Îi urez mult succes!

Nu pot să spun nimic acum… știu că nu joc bine în acest moment, știam că va fi un meci greu pentru mine. Sentimentele sunt negative, pentru că am pierdut acest meci. Merg mai departe! Nu a fost o zi bună pentru mine, așa că nu am chef de vorbă”, a declarat Novak Djokovic, după meci.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și