Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic, eliminat de la Monte Carlo! Foarte nervos, sârbul s-a certat cu arbitrul de scaun!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 aprilie 2023, 20:45 / Actualizat: 13 aprilie 2023, 23:22

Reclamă
Novak Djokovic, eliminat de la Monte Carlo! Foarte nervos, sârbul s-a certat cu arbitrul de scaun!

Novak Djokovic s-a certat cu arbitrul de scaun

Novak Djokovic la turneul de la Monte Carlo / Hepta

Novak Djokovic a fost eliminat surprinzător în optimile turneului de la Monte Carlo. Liderul mondial a fost învins de italianul Lorenzo Musetti în trei seturi: 6-4, 5-7, 4-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a fost foarte nervos în meciul cu Musetti. În setul 2 sârbul s-a certat cu arbitrul de scaun. Totul a plecat de la un punct care i-a fost acordat italianului.

Novak Djokovic, eliminat de la Monte Carlo!

Mingea trimisă de Lorenzo Musetti fusese, într-adevăr, afară. Sârbul s-a contrat cu arbitra de scaun în privinţa urmei mingii. După câteva secunde de discuţii în contradictoriu, el a trebuit să renunţe.

Punctul i-a fost acordat italianului pentru că urma mingii fusese ştearsă. „Nu am nicio altă urmă. Singura urmă care se vede este aceasta”, i-a explicat arbitra lui Nole. Ea i-a arătat o urmă a unei mingi care fusese în teren.

Reluarea a arătat că Novak Djokovic avea dreptate. Sistemul Hawk-Eye nu este funcţional la turneul de la Monte Carlo. Djokovic nu a avut, astfel, cum să conteste punctul.

Reclamă

Incidentul a avut loc la scorul de 6-4, 4-3 pentru Djokovic. Italianul era la serviciu. Novak Djokovic avea să piardă setul secund, cu 7-5. Italianul avea să câştige şi setul 3, cu 6-4, şi să-l elimine surprinzător pe Djokovic.

Şi în meciul anterior Nole a dat semne de slăbiciune, primul set cu numărul 198 mondial, Ivan Gakhov, fiind foarte disputat. Sârbul avea să şi-l adjudece cu 7-5.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic, victorie în două seturi cu numărul 198

Novak Djokovic se calificase în optimile de finală în două seturi. Djokovic l-a învins pe rusul Ivan Gakhov cu 7-6 (7/5), 6-2, după o oră şi 47 de minute.

Nu l-am văzut niciodată jucând pe Ivan, până astăzi, sincer să fiu. Am urmărit un pic din rezumatul meciului pe care l-a avut ieri și cam atât. Nu a fost cea mai bună pregătire a meciului, dar el este un jucător tânăr, care vine din Challenger Tour, și tocmai era pe val, a recunoscut sârbul”, potrivit atptour.com.

„Nole” a ratat şansa celui de al 39-lea titlu de Masters 1000 din carieră. El a câştigat trofeul la Monte Carlo în 2013 şi 2015.

Este diferit să te antrenezi și apoi să joci un meci oficial pe zgură, unde cred că mingea nu sare de două ori la fel. Este întotdeauna destul de imprevizibil ce se va întâmpla. Dar, per total, sunt doar mulțumit de felul în care mi-am ținut nervii, în momentele importante, şi am reușit astfel să obțin victoria în două seturi”, spunea Djokovic după meciul cu Gakhov.

Novak Djokovic nu a putut participa la turneele din SUA pentru că nu este vaccinat anti-Covid-19.

Rafael Nadal nu participă la Monte Carlo

Câştigătorul celor mai multe titluri de Grand Slam pe zgură, Rafael Nadal, nu participă la Monte Carlo. Rafael Nadal are 14 trofee Roland Garros şi 11 titluri la Monte Carlo.

Nu sunt încă pregătit să concurez la cel mai înalt nivel, așa că nu voi putea juca la unul dintre cele mai importante turnee din cariera mea, Monte Carlo. Din păcate, nu sunt încă în măsură să joc cu garanțiile maxime. Sper să revin curând în competiție”, anunţa Rafa Nadal pe contul său de twitter.

Reclamă

Este aşteptat ca Rafa Nadal să participe însă la următoarele turnee de pe zgură, pentru a se pregăti pentru Roland Garros. Ibericul şi-ar putea trece în palmares în acest an cel de al 15-lea titlu de Grand Slam pe zgură.

În ierarhia celor mai multe titluri de Grand Slam din istorie, Novak Djokovic şi Rafael Nadal se află la egalitate, ambii cu câte 22.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” Vezi toate știrile
Citește și