Închide meniul
EXCLUSIV

Bogdan Lobonţ a dezvăluit care este cea mai frumoasă amintire de la echipa naţională: „Acel meci ne-a dus cu un pas mai aproape de turneul final!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2023, 12:27

Reclamă
Bogdan Lobonţ a dezvăluit care este cea mai frumoasă amintire de la echipa naţională: „Acel meci ne-a dus cu un pas mai aproape de turneul final!

Bogdan Lobonț, în mijlocul fanilor lui AS Roma, la finala Europa League cu Sevilla

Bogdan Lobonţ, pe stadion/ Hepta

Bogdan Lobonţ a dezvăluit care este cea mai frumoasă amintire de la echipa naţională. Este vorba de meciul câştigat de România în faţa Olandei, scor 1-0. Dorin Goian a marcat singurul gol al partidei care s-a disputat la Constanţa şi, la finalul acelei campanii, România avea să ajungă la EURO 2008.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria uriaşă cu Olanda de la Constanţa e cea mai frumoasă amintire a lui Bogdan Lobonţ de la echipa naţională. România avea să se dueleze cu Olanda şi în grupele de la EURO 2008, însă atunci batavii şi-au luat revanşa şi au câştigat cu 2-0. Pe lângă Olanda, România a mai fost în grupă cu Franţa şi cu Italia, cea care era campioană mondială la acel moment.

Bogdan Lobonţ a dezvăluit care este cea mai frumoasă amintire de la echipa naţională

Bogdan Lobonţ are 85 de selecţii la echipa naţională a României.

Meciul de la Constanţa cu Olanda (n.r. – cea mai frumoasă amintire de la echipa naţională). Acea victorie ne-a dus cu un pas mai aproape de turneul final. Nu regret că nu am trecut mai departe la EURO 2008. Să nu uităm cu cine am fost în grupă atunci. Italia era campioană mondială„, a spus Bogdan Lobonţ în exclusivitate pentru AntenaSport.

Jucătorul de la FCSB care îl impresionează pe Bogdan Lobonț

Bogdan Lobonț a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Eduard Radaslavescu, pe care l-a antrenat la echipa națională U20 a României. La o acțiune a ”tricolorilor mici”, mijlocașul de la FCSB a avut cel mai mare rezultat la un test de inteligență, motiv pentru care Lobonț a fost plăcut surprins de el.

Reclamă

Lobonț a mai declarat că Radaslavescu trebuie ajutat de oamenii din staff-ul celor de la FCSB, deoarece are calitatea necesară pentru a deveni un jucător important.

„(N.r. care este jucătorul care te-a impresionat?) Eduard Radaslavescu m-a impresionat cel mai mult. (N.r. S-a făcut un test de inteligență a jucătorilor și Radaslavescu a ieșit cel mai bine) El trebuie ajutat, trebuie îndrumat foarte mult”, a declarat Bogdan Lobonț, într-un interviu pentru Antena Sport.

„Ai lucra cu un patron ca Gigi Becali?”. Răspunsul sincer dat de Bogdan Lobonț

Răspunsul sincer dat de Bogdan Lobonț la întrebarea „ai lucra cu un patron ca Gigi Becali?”. Lobonț este liber de contract din vara anului trecut, după ce a părăsit postul de selecționer al naționalei U20. Întrebat dacă ar fi dispus să lucreze cu Gigi Becali, Bogdan Lobonț a lăsat de înțeles că nu ar refuza o ofertă din partea FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Ai lucra cu un patron ca Gigi Becali?) Eu sunt dispus să lucrez cu oricine vrea să facă performanță”, a declarat Bogdan Lobonț, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și