Închide meniul
EXCLUSIV

Jucătorul de la FCSB care îl impresionează pe Bogdan Lobonț: „S-a făcut un test de inteligență și el a ieșit cel mai bine!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2023, 12:10

Jucătorul de la FCSB care îl impresionează pe Bogdan Lobonț: S-a făcut un test de inteligență și el a ieșit cel mai bine!”

Jucătorul de la FCSB care îl impresionează pe Bogdan Lobonț

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

S-a aflat care este jucătorul de la FCSB care îl impresionează cel mai mult pe Bogdan Lobonț. Eduard Radaslavescu este preferatul fostului portar al echipei naționale. Lobonț susține că mijlocașul roș-albaștrilor este un jucător extrem de inteligent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu a fost transferat de FCSB de la Farul, la începutul sezonului. Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hagi suma de 850.000 de euro, în schimbul jucătorului de doar 18 ani.

Jucătorul de la FCSB care îl impresionează pe Bogdan Lobonț

Bogdan Lobonț a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Eduard Radaslavescu, pe care l-a antrenat la echipa națională U20 a României. La o acțiune a ”tricolorilor mici”, mijlocașul de la FCSB a avut cel mai mare rezultat la un test de inteligență, motiv pentru care Lobonț a fost plăcut surprins de el.

Lobonț a mai declarat că Radaslavescu trebuie ajutat de oamenii din staff-ul celor de la FCSB, deoarece are calitatea necesară pentru a deveni un jucător important.

„(N.r. care este jucătorul care te-a impresionat?) Eduard Radaslavescu m-a impresionat cel mai mult. (N.r. S-a făcut un test de inteligență a jucătorilor și Radaslavescu a ieșit cel mai bine) El trebuie ajutat, trebuie îndrumat foarte mult”, a declarat Bogdan Lobonț, într-un interviu pentru Antena Sport.

Reclamă

Eduard Radaslavescu a bifat 19 meciuri pentru FCSB, de la momentul transferului său, și a reușit să marcheze 2 goluri.

Bogdan Lobonț nu îl menajează pe Mihai Pintilii: „Nu, tată, ai nevoie de școală ca să fii antrenor!”

Bogdan Lobonț nu îi menajează pe Mihai Pintilii și pe ceilalți antrenori din Liga 1 care s-au obișnuit să conducă echipele, chiar dacă nu dețin licența PRO. Fostul portar al naționalei României le-a transmis un mesaj ferm. „Ai nevoie de școală ca să fii antrenor!”, a declarat „Pisica”, care ultima oară a ocupat postul de selecționer al României U20. Lobonț s-a dat pe el însuși ca exemplu pentru cum ar trebui făcute lucrurile înainte ca un antrenor să debuteze pe banca tehnică.

Lobonț nu este fanul antrenorilor care sar etapele înainte să devină „principali” la echipe. Mihai Pintilii și Marius Croitoru sunt două exemple concrete în această controversă din fotbalul românesc. Cei doi au dat indicații de pe bancă, deși încă nu au obținut licența PRO.

Reclamă 4 / 0/3

„Toți vor să fie antrenori mâine. Nu, tată, ai nevoie de școală ca să fii antrenor! Toți vor repede. Dar când te-ai dus la școală, ai început din clasa a 12-a? Sau dintr-a-ntâia? Ai nevoie de timp.

OK, mulți zic: «Aaa, că a fost jucător la înalt nivel și aaa, păi, știe meserie, știe aia». Nu, e diferit. D-aia e școală, să înveți.

Ce, dacă eu după ce am făcut 18 ani și știu să conduc pentru că m-a învățat tata să conduc pe tractor, mă urc la volan și conduc pe drumurile naționale, ce-mi face Poliția? Îmi dă amendă 40.000 euro? Nu, îmi face dosar penal. Dacă – Doamne, ferește! – mai fac și un accident, se întâmplă ceva mai nasol, risc să fac și închisoare”, a spus Bogdan Lobonț, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și