Închide meniul
Foto

Drama prin care a trecut fiica cea mică a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu, dezvăluiri răvășitoare!

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2023, 19:40

Reclamă
Drama prin care a trecut fiica cea mică a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu, dezvăluiri răvășitoare!

Drama prin care a trecut fiica cea mică a Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan / Captură WOWnews

Au apărut detalii despre drama prin care a trecut fiica cea mică a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a recunoscut că a fost chinuită de problemele de sănătate cu care s-a confruntat. A fost unul dintre motivele pentru care, ultimul an, a fost unul de coșmar pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna septembrie, Sarah a suferit o nouă accidentare la genunchi, în perioada în care se afla în lotul echipei naționale de baschet a României. A avut nevoie de intervenție chirurgicală. A treia în condițiile în care are 23 de ani!

Drama prin care a trecut fiica cea mică a Anamariei Prodan

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. În cele din urmă, și-a anunțat fanii că și-a revenit și este gata să revină pe terenul de baschet.

Cu 9 luni în urmă am suferit a treia operație. A urmat câteva luni foarte dificile! Pe repede înainte, mi-am revenit!„, a transmis Sarah Dumitrescu pe contul ei de Instagram.

Mesajul a fost însoțit de trei imagini din perioada în care avea piciorul imobilizat și era nevoită să nu se miște din pat.

Reclamă

Fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a recuperat și acum „rupe” aparatele în sala de forţă. Sarah Dumitrescu trage tare pentru a putea să se întoarcă la antrenamentele echipei de baschet Cal Poly.

Sarah a postat, în această lună, un filmuleţ în care le arată celor aproape 150.000 de urmăritori cât de mult trage la antrenamente. Şi-a surprins fanii şi a primit imediat sute de aprecieri. Pare a fi în mare formă!

Sarah Dumitrescu, mesaj dureros

Luna trecută, Sarah Dumitrescu a transmis un mesaj dureros după evenimentele dure din viaţa ei. Fiica cea mică a Anamariei Prodan, în vârstă de 23 de ani, a traversat o perioadă dificilă și se află în plin proces de „vindecare”.

Reclamă 4 / 0/3

Nici pe plan familial lucrurile n-au fost grozave pentru Sarah. Fiica Anamariei Prodan a fost afectată de divorțul cu scandal al mamei sale de Laurențiu Reghecampf.

A fost o dezamăgire foarte mare. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea”, a spus Sarah Dumitrescu despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pentru AS.ro.

Ultimele evenimente nefericite din viața ei i-au lăsat o „rană” adâncă în suflet, pe care Sarah încearcă să o „vindece”.

Fiica Anamariei Prodan este de părere că fiecare om trebuie să își rezolve problemele în propria initmitate, fără să fie dependent de alte persoane.

Vindecă-te în privat. Nimănui nu-i pasă!”, este mesajul puternic distribuit de Sarah Dumitrescu, pe contul de Instagram, la secțiunea story.

Sarah Dumitrescu s-a mutat singură în Statele Unite, la numai 14 ani

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University. Este în anul IV şi se apropie de absolvire. S-a mutat în Statele Unite încă de când avea 14 ani.

La 14 ani m-am mutat acolo şi trebuia să învăţ cum să spăl singură, să dorm singură, să-mi fac curat în casă singură. Te pune pe picioare… adică te schimbă complet. Trebuie să ştii, dintr-o dată, sa fii o mamă”, a spus Sarah.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și