Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, mesaj dureros după evenimentele dure din viaţa ei: „Nimănui nu-i pasă!”

De Antena Sport
Publicat: 7 martie 2023, 10:08

Sarah Dumitrescu a transmis un mesaj dureros după evenimentele dure din viaţa ei. Fiica cea mică a Anamariei Prodan, în vârstă de 23 de ani, a traversat o perioadă dificilă și se află în plin proces de „vindecare”. Sarah a primit o lovitură uriașă pe plan profesional, după ce s-a accidentat grav la genunchi și a fost nevoită să pună pauză carierei din baschet.

Reclamă
Sarah Dumitrescu mesaj dureros evenimentele dure

Sarah Dumitrescu, afectată de ultimele evenimente din viața ei

Nici pe plan familial lucrurile n-au fost grozave pentru Sarah. Fiica Anamariei Prodan a fost afectată de divorțul cu scandal al mamei sale de Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Sarah Dumitrescu, mesaj dureros după evenimentele dure din viaţa ei: „Nimănui nu-i pasă!”

„A fost o dezamăgire foarte mare. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea”, a spus Sarah Dumitrescu despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pentru AS.ro.

Reclamă

Scandalul uriaș dintre mama sa și „Reghe” s-a derulat în timp ce Sarah era nevoită să stea departe de baschet. Fiica Anamariei Prodan, din prima căsătorie, s-a accidentat grav la genunchi și a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale.

În prezent, ea se află în plin proces de recuperare și visează să revină cât mai repede pe teren, în Statele Unite.

Sarah Dumitrescu este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Ultimele evenimente nefericite din viața ei i-au lăsat o „rană” adâncă în suflet, pe care Sarah încearcă să o „vindece”.

Fiica Anamariei Prodan este de părere că fiecare om trebuie să își rezolve problemele în propria initmitate, fără să fie dependent de alte persoane.

„Vindecă-te în privat. Nimănui nu-i pasă!”, este mesajul puternic distribuit de Sarah Dumitrescu, pe contul de Instagram, la secțiunea story.

Sarah Dumitrescu, mesaj puternic pe rețelele sociale / Instagram

Sarah Dumitrescu, marcată de divorţul Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu este marcată de divorţul Anamariei Prodan. Fiica cea mică a agentului de jucători anunţă că şi ea tocmai a trecut printr-o despărţire. Aşa a ajuns să ia o decizie drastică. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani şi-a făcut planul.

Sarah a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. În 2022 a suferit o accidentare gravă şi a avut nevoie de o operaţie. Nici în familie nu a avut parte de linişte şi a fost dată peste cap de scandalul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Au fost probleme cu repetiţie. Şi tatăl ei, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, s-a despărţit de Anamaria Prodan.

Tânăra sportivă este hotărâtă acum să îşi îndrepte toată atenţia spre carieră şi să revină cât mai repede la echipa de club. A luat decizia drastică să nu îşi mai dorească, pentru moment, o relaţie.

A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea.

Nu (n.r. dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Sarah Dumitrescu s-a mutat singură în Statele Unite, la numai 14 ani

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University. Este în anul IV şi se apropie de absolvire. S-a mutat în Statele Unite încă de când avea 14 ani.

La 14 ani m-am mutat acolo şi trebuia să învăţ cum să spăl singură, să dorm singură, să-mi fac curat în casă singură. Te pune pe picioare… adică te schimbă complet. Trebuie să ştii, dintr-o dată, sa fii o mamă”, a mai spus Sarah.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea