Închide meniul
VIDEO

Scene brutale în Columbia. Fanii au invadat terenul şi s-au bătut cu forţele de ordine. Imagini cu un puternic impact emoţional

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2023, 10:52

Reclamă
Scene brutale în Columbia. Fanii au invadat terenul şi s-au bătut cu forţele de ordine. Imagini cu un puternic impact emoţional

Scandal în Columbia la meciul dintre Atletico Nacional şi America de Cali

Captură Twitter

Scene brutale în Columbia. Fanii celor de la Atletico Nacional au invadat terenul şi s-au bătut cu forţele de ordine, înaintea partidei cu America de Cali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O sută de suporteri ai echipei Atlético Nacional au invadat terenul stadionului Atanasio Girardot din Medellin, duminică după-amiază, înaintea meciului cu America de Cali, aruncând bare metalice şi panouri publicitare în direcţia forţelor de ordine, relatează AFP, scrie news.ro.

Forţele de securitate au intervenit, iar 12 poliţişti şi 30 de fani au fost răniţi în confruntări, au anunţat luni autorităţile.

Scene brutale în Columbia. Fanii au invadat terenul şi s-au bătut cu forţele de ordine

Dintre cei doisprezece poliţişti răniţi, zece au contuzii uşoare, iar doi sunt sub observaţie. Secretariatul de Securitate din Medellin a declarat că „peste 50 de persoane au fost îngrijite” de personalul sanitar din vecinătatea stadionului. Meciul a fost amânat în urma ciocnirilor.

De la începutul anului, acest grup de ultraşi de la Atlético Nacional şi-a înmulţit acţiunile pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de creşterea preţurilor biletelor şi de ultimele transferuri ale echipei.

Reclamă
Cu câteva ore înainte de începerea meciului, Atlético Nacional a anunţat că suspendă „avantajele economice” acordate până acum acestui grup de ultraşi.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 0-1, finala Cupei României. Rusevic a deschis scorul pentru echipa lui Dorinel Munteanu! 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:50 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul după o gafă monumentală a oaspeţilor! 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și