Închide meniul
VIDEO

Scene brutale în Columbia. Fanii au invadat terenul şi s-au bătut cu forţele de ordine. Imagini cu un puternic impact emoţional

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2023, 10:52

Reclamă
Scene brutale în Columbia. Fanii au invadat terenul şi s-au bătut cu forţele de ordine. Imagini cu un puternic impact emoţional

Scandal în Columbia la meciul dintre Atletico Nacional şi America de Cali

Captură Twitter

Scene brutale în Columbia. Fanii celor de la Atletico Nacional au invadat terenul şi s-au bătut cu forţele de ordine, înaintea partidei cu America de Cali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O sută de suporteri ai echipei Atlético Nacional au invadat terenul stadionului Atanasio Girardot din Medellin, duminică după-amiază, înaintea meciului cu America de Cali, aruncând bare metalice şi panouri publicitare în direcţia forţelor de ordine, relatează AFP, scrie news.ro.

Forţele de securitate au intervenit, iar 12 poliţişti şi 30 de fani au fost răniţi în confruntări, au anunţat luni autorităţile.

Scene brutale în Columbia. Fanii au invadat terenul şi s-au bătut cu forţele de ordine

Dintre cei doisprezece poliţişti răniţi, zece au contuzii uşoare, iar doi sunt sub observaţie. Secretariatul de Securitate din Medellin a declarat că „peste 50 de persoane au fost îngrijite” de personalul sanitar din vecinătatea stadionului. Meciul a fost amânat în urma ciocnirilor.

De la începutul anului, acest grup de ultraşi de la Atlético Nacional şi-a înmulţit acţiunile pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de creşterea preţurilor biletelor şi de ultimele transferuri ale echipei.

Reclamă
Cu câteva ore înainte de începerea meciului, Atlético Nacional a anunţat că suspendă „avantajele economice” acordate până acum acestui grup de ultraşi.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și