Închide meniul

Răzvan Patriche, eliminat în CSA Steaua – Dinamo! Căpitanul „câinilor roșii” a provocat și penalty-ul de la primul gol al „militarilor”

Sebastian Cristian Publicat: 18 aprilie 2023, 20:54

Reclamă
Răzvan Patriche, eliminat în CSA Steaua – Dinamo! Căpitanul câinilor roșii” a provocat și penalty-ul de la primul gol al militarilor”

Răzvan Patriche, eliminat în CSA Steaua - Dinamo

Răzvan Patriche / Profimedia

Răzvan Patriche a fost eliminat în CSA Steaua – Dinamo! Căpitanul „câinilor roșii” a provocat și penalty-ul de la primul gol al „militarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a deschis rapid scorul pe stadionul din Ghencea, după o neînțelegere între Răzvan Patriche și portarul Denis Oncescu.

Răzvan Patriche, eliminat în CSA Steaua – Dinamo! Căpitanul „câinilor roșii” a provocat și penalty-ul de la primul gol al „militarilor”

Răzvan Patriche l-a faultat în careu pe Chunchukov, în minutul 17, iar Chipirliu a deschis scorul din penalty. În repriza secundă, același Răzvan Patriche a făcut un fault, în minutul 70, la Chipirliu, iar „centralul” Găman i-a acordat al doilea cartonaș galben și l-a eliminat.

Astfel, Dinamo a jucat în 10 oameni pe final de meci, după ce capitănul ei a avut un meci de uitat pe stadionul din Ghencea. După cele două goluri luate rapid, echipa dinamovistă nu a reușit să revină, gafele din început de meci fiind decisive.

Florin Talpan cere excluderea lui FCSB din Liga 1: „Voi cere explicaţii Federaţiei!”. O vede pe CFR Cluj campioană!

Florin Talpan cere excluderea lui FCSB din Liga 1. Juristul celor de la CSA Steaua continuă războiul cu echipa patronată de Gigi Becali.

Reclamă

Florin Talpan este convins că FCSB activează ilegal în Liga 1 și cere excluderea echipei din campionat. Totodată, juristul a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1 și o vede favorită pe CFR Cluj.

Mai mult decât atât, juristul CSA Steaua a dat asigurări că echipa va avea drept de promovare încă din acest sezon.

„Eu mă gândesc la varianta în care FCSB va fi exclusă (n.r. din Liga 1). Şi aseară, şi astăzi, am văzut că marea majoritate a publicaţiilor spuneau că FCSB câştigă campionatul. Nu ştiu dacă va câştiga campionatul. FCSB, la ora actuală, activează în mod ilegal în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Vom câştiga palmaresul şi o să vedeţi şi dumneavoastră, voi cere explicaţii Federaţiei pentru modul în care au lăsat FCSB în Liga 1. Este în mod ilegal, practic a ajuns la facultate fără să mai absolve liceul, şcoala generală. Cam aşa este cu FCSB.

Nu va câştiga titlul pentru că încă mai sunt meciuri. Fiţi convinşi că CFR Cluj va câştiga şi în anul acesta campionatul. În mod sigur, este o echipă foarte matură. Au avut nişte meciuri puţin mai slabe, dar sunt convins că se vor mobiliza şi vor câştiga”, a declarat Florin Talpan înainte de CSA Steaua – FCSB.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile 16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și