Închide meniul
Foto

Thibaut Courtois, paradă miraculoasă în Chelsea – Real Madrid! Lui Marc Cucurella nu i-a venit să creadă

Viviana Moraru Publicat: 18 aprilie 2023, 23:30

Reclamă
Thibaut Courtois, paradă miraculoasă în Chelsea – Real Madrid! Lui Marc Cucurella nu i-a venit să creadă

Thibaut Courtois, paradă miraculoasă în Chelsea - Real Madrid

Thibaut Courtois, parada spectaculoasă în Chelsea - Real Madrid/ Profimedia

Thibaut Courtois a avut o paradă miraculoasă în partida dintre Chelsea şi Real Madrid. Marc Cucurella a avut şansa de a-i duce pe londonezi în avantaj, chiar înainte de pauză. Portarul „galacticilor” a fost pe fază, şi a scos şutul fundaşului lui Frank Lampard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea şi Real Madrid dispută returul confuruntării din sferturile UEFA Champions League. „Galacticii” pornesc cu avantaj de 2-0, după victoria obţinută în turul de pe Santiago Bernabeu.

Thibaut Courtois, paradă miraculoasă în Chelsea – Real Madrid

În prelungirile primei reprize, Chelsea a construit o fază periculoasă de atac. Kai Havertz i-a pasat în flancul drept lui Reece James. Fundaşul a centrat în careul „galacticilor”, balonul find preluat de Marc Cucurella.

Spaniolul se afla într-o poziţie ideală, fiind singur în faţa porţii lui Real Madrid. Cucurella a şutat pentru a deschide scorul, însă Thibaut Courtois a avut o paradă de senzaţie. Portarul „galacticilor” a salvat miraculos, aruncându-se în faţa balonului trimis spre poarta sa de Cucurella (Vezi video AICI).

Courtois a fost îmbrăţişat imediat de către coechipierii săi, după ce a parat miraculos în faţa lui Marc Cucurella (Vezi în galeria foto de la finalul articolului).

Reclamă

Imediat după parada de senzaţie a lui Thibaut Courtois, Real Madrid a transmis un mesaj pe contul oficial de Twitter. „Nu înseamnă nu!”, au notat „galacticii”, făcând referire la faptul că Thibaut Courtois a închis perfect poarta echipei în prima repriză a duelului cu Chelsea.

Thibaut Courtois evoluează la Real Madrid din 2018, atunci când era cumpărat de madrileni chiar de la Chelsea, în schimbul a 35 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul belgian a devenit imediat titular între buturile porţii lui Rea Madrid. Courtois este unul dintre cei mai buni goalkeeperi din lume, şi a contribuit din plin la succesul „galacticilor” din sezonul trecut, din UEFA Champions League. Ca urmare a evoluţiilor din stagiunea precedentă, Courtois a fost răsplătit şi cu trofeul Yashin, destinat celui mai bun portar, în gala decernării Balonului de Aur.

Carlo Ancelotti, verdict în privința viitorului său la Real Madrid

Carlo Ancelotti a dat un verdict clar în privința viitorului său la Real Madrid. Antrenorul celor de la Real Madrid este hotărât să continue pe „Santiago Bernabeu” și în sezonul 2023/2024.

Don Carlo are contractu madrilenii până în vara lui 2024, iar tehnicianul italian a declarat că nu există niciun motiv pentru care el și conducerea echipei să încheie înțelegerea înainte de termen.

„Eu cred că Florentino dorește să rămân, deoarece a fost întotdeauna foarte bun cu mine și continuă să fie asa. Clubul este liniștit și sunt sigur că voi fi aici și în următorul sezon, iar noi vom respecta contractul.

Nu mă deranjează că City este considerată favorită.Aadevărul este că fotbalul englez are echipe care concurează foarte bine. Nu mă miră că ei sunt favoriți, deși fotbalul spaniol a dus anul trecut două echipe în semifinale, iar anul acesta Italia are trei echipe.

Englezii au cel mai puternic campionat, dar există și alte campionate care, cu mai puțini bani, continuă să concureze cum ar fi Italia sau Spania”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit Marca.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” Vezi toate știrile
Citește și