Închide meniul

Carlo Ancelotti, verdict în privința viitorului său la Real Madrid: „Sunt sigur că vom respecta contractul!”

Sebastian Cristian Publicat: 14 aprilie 2023, 16:44

Reclamă
Carlo Ancelotti, verdict în privința viitorului său la Real Madrid: Sunt sigur că vom respecta contractul!”

Carlo Ancelotti a vorbit despre transferuri înainte ca Real Madrid să debuteze în noul sezon din La Liga

Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti a dat un verdict clar în privința viitorului său la Real Madrid. Antrenorul celor de la Real Madrid este hotărât să continue pe „Santiago Bernabeu” și în sezonul 2023/2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Don Carlo are contractu madrilenii până în vara lui 2024, iar tehnicianul italian a declarat că nu există niciun motiv pentru care el și conducerea echipei să încheie înțelegerea înainte de termen.

Carlo Ancelotti, verdict în privința viitorului său la Real Madrid: „Sunt sigur că vom respecta contractul!”

Italianul a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Cadiz, de sâmbătă seara, din La Liga. Pe lângă declarațiile despre viitorul său, Don Carlo a vorbit și despre lupta la titlu din La Liga, dar și despre faptul că Manchester City este considerată favorită în Liga Campionilor.

„Este un meci greu, dar echipa este bună și dornică, vrem să jucăm un meci bun. Trebuie să respectăm competiția, și dacă nu putem să ajungem pe prima poziție atunci trebuie să terminăm pe locul doi. Ne aflăm într-o poziție care necesită luptă pâna la final.

Eu cred că Florentino dorește să rămân, deoarece a fost întotdeauna foarte bun cu mine și continuă să fie asa. Clubul este liniștit și sunt sigur că voi fi aici și în următorul sezon, iar noi vom respecta contractul.

Reclamă

Nu mă deranjează că City este considerată favorită.Aadevărul este că fotbalul englez are echipe care concurează foarte bine. Nu mă miră că ei sunt favoriți, deși fotbalul spaniol a dus anul trecut două echipe în semifinale, iar anul acesta Italia are trei echipe.

Englezii au cel mai puternic campionat, dar există și alte campionate care, cu mai puțini bani, continuă să concureze cum ar fi Italia sau Spania”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit Marca.

Carlo Ancelotti, după ce a aflat că e dorit pe banca naționalei Braziliei: ”Mă măguleşte, mă încântă”

Carlo Ancelotti a oferit declarații după ce a aflat că e dorit pe banca naționalei Braziliei, după demiterea lui Tite. Don Carlo susține că vrea să respecte contractul pe care îl are cu Real Madrid, ce expiră în vara lui 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Realitatea este că naţionala Braziliei mă vrea, şi asta mă măguleşte, asta mă încântă. Dar trebuie să respect actualul contract (care expiră în iunie 2024 – n.r ), contract pe care vreau să-l onorez până la final”, a spus Ancelotti.

„Am un contract, vreau să-l onorez, pentru că îmi place acest club şi această echipă. Şi tot ce se va întâmpla apoi este viitorul, şi nimeni nu ştie viitorul”, a precizat „Carletto”, citat adesea în presa braziliană ca un potenţial viitor antrenor al Braziliei.

Ancelotti a spus însă că nu-l cunoaşte pe preşedintele federaţiei braziliene. „Nu-l cunosc, dar dacă vrea să vorbească cu mine, îl voi întâlni cu plăcere”, a spus el. „Nu mă surprinde că există zvonuri de genul acesta şi nu mă îngrijorează.

Este destul de clar: voi rămâne aici atâta timp cât Real Madrid îmi va permite să continui aici. Simt foarte mult sprijin din partea preşedintelui, a suporterilor şi a jucătorilor, atmosfera este foarte calmă în jurul meu, iar şi eu sunt foarte calm. Acum avem două luni şi jumătate pentru a încerca să câştigăm titluri”, a subliniat tehnicianul italian.

La finalul anului trecut, brazilienii au dezvăluit şi ce condiţii ar fi pus tehnicianul campioanei Spaniei. Ancelotti şi-a dorit să se aşeze la masa negocierilor doar în momentul în care postul rămâne vacant, lucru deja ”rezolvat”. Mai mult, a vrut să îşi încheie sezonul pe banca lui Real Madrid. Acesta mai are contract cu gruparea blanco până în iunie 2024.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și