Închide meniul
Foto

Iubita lui Neymar este însărcinată. Mesajul emoţionant postat de starul brazilian, alături de Bruna Biancardi

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2023, 11:05

Reclamă
Iubita lui Neymar este însărcinată. Mesajul emoţionant postat de starul brazilian, alături de Bruna Biancardi

Iubita lui Neymar este însărcinată

Neymar, alături de Bruna Biancardi / Instagram

Iubita lui Neymar este însărcinată. Starul lui PSG a făcut anunţul oficial printr-un mesaj emoţionant postat pe reţelele sociale. Acesta apare alături de Bruna Biancardi, cea care va da naştere celui de-al doilea copil al atacantului brazilian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar se despărţise de cunoscutul model în 2021. Şi-au reluat relaţia la finalul anului trecut şi acum sunt pregătiţi să devină părinţi.

Iubita lui Neymar este însărcinată

Visăm la tine şi îţi planificăm sosirea. Ştim că ești aici ca să ne desăvârșești dragostea şi pentru a ne face zilele mult mai fericite. Vei ajunge într-o familie frumoasă, cu un frate, bunici şi mătuşi care deja te iubesc atât de mult. Hai, fiule/fiica noastră, te aşteptăm cu drag„, au scris Neymar şi Bruna pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Reclamă

Postarea s-a viralizat imediat şi a adunat peste 15 milioane de aprecieri în primele 8 ore! Printre cei care l-au felicitat pe Neymar au fost Richarlison, Marco Verratti şi soţia lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo.

Neymar a postat şi mai multe imagini în care apare alături de iubita lui, cea care este deja însărcinată în mai multe luni. Starul de 31 de ani al lui PSG încă se recuperează după o accidentare gravă pe care a suferit-o. Nu va mai putea juca în acest sezon în care parizienii mai sunt în cursă numai pentru câştigarea titlului din Ligue 1.

Neymar mai are un copil cu fosta sa iubită, Carolina Dantas. Acesta are 11 ani şi se numeşte Davi Lucca. Înainte să o cunoască pe Bruna Biancardi, Neymar s-a iubit timp de șase ani cu actriță Bruna Marquezine. S-au despărțit în 2018.

Reclamă 4 / 0/3

29 de partide a adunat Neymar pentru PSG în actuala stagiune. Fotbalistul de 31 de ani a reușit 18 goluri și a oferit 17 assist-uri. Are o cotă de piaţă de 70 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Neymar recuperează din pierderi, după ce a pierdut un milion de euro la cazinou

Neymar (31 de ani) recuperează din pierderi, după ce a pierdut un milion de euro la cazinou. Starul lui PSG, accidentat până la finalul sezonului, a stârnit noi controverse după ce s-a filmat în timp ce juca la ruletă.

La finalul lunii trecute, imaginile cu Neymar s-au viralizat rapid. Acesta a avut o reacţie de necrezut în momentul în care a pierdut o sumă uriaşă. Pasionat al jocurilor de noroc, atacantul liderului din Ligue 1 nu se dezice.

Potrivit mundodeportivo.com, Neymar tocmai a câştigat 35.000 de euro la ruletă. Luni seară, sud-americanul s-a filmat în timp ce a pus câte 10.960 de euro pe mai multe numere. Unul dintre acestea, 29, l-a ajutat să ajungă pe plus. A obţinut astfel un profit de 35.280 de euro.

Neymar este sub contract cu un cazinou online şi primeşte sume importante de la sponsorul său. Acesta este şi unul dintre principalele motive pentru care intră în direct, pe reţelele de socializare, în timp ce joacă diferite jocuri de noroc.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și