Închide meniul

Erling Haaland a înscris în Bayern – Manchester City, după un contraatac uluitor făcut de trupa lui Pep Guardiola!

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 23:49

Reclamă
Erling Haaland a înscris în Bayern – Manchester City, după un contraatac uluitor făcut de trupa lui Pep Guardiola!

Erling Haaland a înscris în Bayern - Manchester City, după un contraatac uluitor făcut de trupa lui Pep Guardiola

Erling Haaland, în Bayern - Manchester City / Profimedia

Erling Haaland a înscris în Bayern – Manchester City, partidă din returul sferturilor Ligii Campionilor, după un contraatac uluitor făcut de trupa lui Pep Guardiola! În manșa tur, „cetățenii” s-au impus cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a reușit să deschidă scorul pe „Allianz Arena” în urma unei faze „fulger” făcută de Manchester City, deși, cu puțin timp înainte, Bayern a fost cât pe ce să marcheze.

Erling Haaland a înscris în Bayern – Manchester City, după un contraatac uluitor făcut de trupa lui Pep Guardiola

În minutul 57, la scorul de 0-0, Bayern a avut o ocazie uriașă să deschidă tabela de marcaj. Însă, într-un mod incredibil, Manchester City a construit un contraatac vijelios, care l-a adus pe Erling Haaland în fața porții bavareze, acolo unde Dayot Upamecano a alunecat, permițându-i atacantului „cetățenilor” să-l execute fără probleme pe portarul Yann Sommer.

Erling Haaland a marcat, în actualul sezon de Liga Campionilor, 12 goluri.

Atacantul norvegian a fost transferat de Manchester City, în vara lui 2022, de la Borussia Dortmund, pentru 60 de milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Dayot Upamecano, faze incredibile în Bayern – Manchester City

În minutul 18, Erling Haaland a scăpat spre poarta lui Bayern, însă Dayot Upamecano l-a oprit prin fault. Având în vedere că a comis fault din poziția de ultim apărător, Upamecano a văzut direct cartonașul roșu. Ulterior, VAR-ul a anulat cartonașul roșu, din cauza unei poziții de ofsaid în care se afla Haaland.

Apoi, în minutul 35, același Upamecano a comis un henț incredibil în propriul careu. Însă, din fericire, pentru bavarezi, Haaland a ratat penalty-ul, trimițând mingea mult peste poarta gazdelor.

Echipele de start de la Bayern – Manchester City: 

Reclamă

Bayern: Sommer – Pavard, Upamecano, de Ligt, Cancelo – Kimmich, Goretzka – Sane, Musiala, Coman – Choupo-Moting
Rezerve: Ulreich, Gnabry, Mane, Davies, Sarr, Blind, Muller, Gravenberch, Tel, Mazraoui, Stanisic, Ibrahimovic
Antrenor: Thomas Tuchel

Manchester City: Ederson – Akanji, Dias, Ake – Stone, Rodri – Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish – Haaland
Rezerve: Ortega, Carson, Walker, Phillips, Laporte, Alvarez, Sergio Gomez, Mahrez, Perrone, Foden, Palmer, Lewis
Antrenor: Josep Guardiola

Pep Guardiola: „Nu înțeleg ideea de a veni aici pentru a apăra ceva!”

„Suntem focusați pe ce avem de făcut, adică nu doar să controlăm meciul, ci și să îi pedepsim, să încercăm să marcăm.

Vrem să înțelegem jocul în ansamblu, nu doar faptul că jucăm în Munchen contra unei echipe de prestigiu în această competiție. Nu înțeleg ideea de a veni aici pentru a apăra ceva.

Venim aici pentru a juca un meci de fotbal, 11 contra 11. Vom încerca să fim mai buni decât adversarii noștri”, spunea Pep Guardiola, antrenorul lui City, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei retur cu Bayern.

„Avem nevoie de un miracol. Este greu și este un munte imens de urcat, dar trebuie să credem. Credem în noi, dar nu vrem să fim visători. A visa pentru mine este aproape de a dormi și dacă nu putem face un lucru, nu pot dormi o secundă.

Trebuie să credem și să facem asta prin performanță, spirit de echipă și energie. Ne avem pe noi înșine ca și echipă, avem colegii, dar și spectatorii care sunt gata să lupte cu noi. Trebuie să fim realiști.

Dacă te uiți la vârful uriașului munte, s-ar putea să te simți copleșit, așa că o luăm pas cu pas, iar provocarea este destul de grea. Vom începe călătoria și vom fi gata să mergem până la capăt”, a spus și Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și