Închide meniul

Dayot Upamecano, faze incredibile în Bayern – Manchester City! VAR-ul l-a scăpat de eliminare și a comis henț în careu

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 23:06

Dayot Upamecano, faze incredibile în Bayern – Manchester City! VAR-ul l-a scăpat de eliminare și a comis henț în careu

Dayot Upamecano, faze incredibile în Bayern - Manchester City

Dayot Upamecano, în Bayern - Manchester City / Profimedia

Dayot Upamecano a fost implicat în două faze incredibile în Bayern – Manchester City, partidă din returul sferturilor Ligii Campionilor! În meciul tur, trupa lui Pep Guardiola s-a impus categoric cu scorul de 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dayot Upamecano a fost protagonist în două faze incredibile, în prima repriză din Bayern – Manchester City, care ar fi putut să o coste foarte mult pe campioana Germaniei.

Dayot Upamecano, faze incredibile în Bayern – Manchester City

În minutul 18, Erling Haaland a scăpat spre poarta lui Bayern, însă Dayot Upamecano l-a oprit prin fault. Având în vedere că a comis fault din poziția de ultim apărător, Upamecano a văzut direct cartonașul roșu. Ulterior, VAR-ul a anulat cartonașul roșu, din cauza unei poziții de ofsaid în care se afla Haaland.

Apoi, în minutul 35, același Upamecano a comis un henț incredibil în propriul careu. Însă, din fericire, pentru bavarezi, Haaland a ratat penalty-ul, trimițând mingea mult peste poarta gazdelor.

Upamecano a fost transferat de Bayern, în vara lui 2021, de la RB Leipzig, pentru 42,5 milioane de euro. Fundașul francez mai are contract până în 2026 cu formația bavareză.

Reclamă

Echipele de start de la Bayern – Manchester City: 

Bayern: Sommer – Pavard, Upamecano, de Ligt, Cancelo – Kimmich, Goretzka – Sane, Musiala, Coman – Choupo-Moting
Rezerve: Ulreich, Gnabry, Mane, Davies, Sarr, Blind, Muller, Gravenberch, Tel, Mazraoui, Stanisic, Ibrahimovic
Antrenor: Thomas Tuchel

Manchester City: Ederson – Akanji, Dias, Ake – Stone, Rodri – Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish – Haaland
Rezerve: Ortega, Carson, Walker, Phillips, Laporte, Alvarez, Sergio Gomez, Mahrez, Perrone, Foden, Palmer, Lewis
Antrenor: Josep Guardiola

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola: „Nu înțeleg ideea de a veni aici pentru a apăra ceva!”

„Suntem focusați pe ce avem de făcut, adică nu doar să controlăm meciul, ci și să îi pedepsim, să încercăm să marcăm.

Vrem să înțelegem jocul în ansamblu, nu doar faptul că jucăm în Munchen contra unei echipe de prestigiu în această competiție. Nu înțeleg ideea de a veni aici pentru a apăra ceva.

Venim aici pentru a juca un meci de fotbal, 11 contra 11. Vom încerca să fim mai buni decât adversarii noștri”, spunea Pep Guardiola, antrenorul lui City, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei retur cu Bayern.

„Avem nevoie de un miracol. Este greu și este un munte imens de urcat, dar trebuie să credem. Credem în noi, dar nu vrem să fim visători. A visa pentru mine este aproape de a dormi și dacă nu putem face un lucru, nu pot dormi o secundă.

Trebuie să credem și să facem asta prin performanță, spirit de echipă și energie. Ne avem pe noi înșine ca și echipă, avem colegii, dar și spectatorii care sunt gata să lupte cu noi. Trebuie să fim realiști.

Dacă te uiți la vârful uriașului munte, s-ar putea să te simți copleșit, așa că o luăm pas cu pas, iar provocarea este destul de grea. Vom începe călătoria și vom fi gata să mergem până la capăt”, a spus și Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern.

Reclamă
Recomandări
  • Dayot Upamecano, faze incredibile în Bayern – Manchester City
  • 24 de ani are Dayot Upamecano

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și