Închide meniul

Verdictul specialistului, după ce Sebastian Colţescu nu a acordat penalty pentru CFR Cluj în derby-ul cu Farul Constanţa

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2023, 23:08

Reclamă
Verdictul specialistului, după ce Sebastian Colţescu nu a acordat penalty pentru CFR Cluj în derby-ul cu Farul Constanţa

Decizia lui Sebastian Colţescu din finalul partidei cu CFR Cluj

Captură Orange Sport

Verdictul specialistului, după ce Sebastian Colţescu nu a acordat penalty pentru CFR Cluj. În minutul 89, Colţescu a acordat penalty pentru campioană. Ulterior, Colţescu a fost chemat să revadă faza şi a decis să nu mai acorde penalty pentru campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Avram a analizat faza care poate decide titlul în acest sezon.

Verdictul specialistului, după ce Sebastian Colţescu nu a acordat penalty pentru CFR Cluj

„„O fază foarte importantă care putea face diferența. În direct am zis că a luat decizia corectă văzând dinamica și felul în care a căzut jucătorul lui CFR Cluj. După aceea am văzut reluarea din cabina VAR, au dat doar o reluare în care se vede că jucătorul Farului lovește mingea, se face o contră și atât.

În comunicarea dintre ei (arbitri), Sebastian Colțescu a spus că jucătorul de la Farul nu a atins mingea. Această fază a dovedit că nu a fost penalty.

Janga nu este împiedicat, el este deja în săritură când a existat contact între el și acel fundaș. A avut loc o contră la minge între cei doi jucători,  dar este un contact minor. El a stat pe teren drept și nu a fost niciun impact care să fie considerat fault„, a spus Marius Avram la digisport.ro.

Reclamă

Sebastian Colţescu a anulat cu VAR-ul un penalty pentru campioană

Sebastian Colţescu a anulat cu VAR-ul un penalty pentru campioană. Final dramatic la Farul – CFR Cluj 1-0! Iniţial, Sebastian Colţescu a dat penalty pentru CFR Cluj, după un duel între Gustavo şi Janga.

Sebastian Colţescu a fost chemat la monitor pentru a revedea faza, iar „centralul” a luat decizia că nu se impunea să dicteze lovitură de la 11 metri. Imediat după ce Sebastian Colţescu a anulat lovitura de la 11 metri pentru CFR Cluj, jucătorii celor două echipe au fost la un pas de încăierare. Din fericire, situaţia nu a degenerat.

Farul Constanţa – CFR Cluj 1-0. „Regele” se impune în fața campioanei greție golului marcat de Adrian Mazilu

Farul a învins-o pe CFR Cluj, 1-0, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1/ Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Mazilu.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestei partide, Farul rămâne pe primul loc din campionat, cu 42 de puncte obținute. De cealaltă parte, CFR Cluj ocupă locul secund, cu 38 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” Vezi toate știrile
Citește și