Închide meniul

Cornel Dinu, reacție „furtunoasă” după Rapid – FCSB 1-0: „Faulturile lui Onea și Grigore sunt de scos de pe stadion cu poliția!”

Cosmin Olteanu Publicat: 24 aprilie 2023, 9:12

Reclamă
Cornel Dinu, reacție furtunoasă” după Rapid – FCSB 1-0: Faulturile lui Onea și Grigore sunt de scos de pe stadion cu poliția!”

Cornel Dinu, reacție „furtunoasă” după Rapid - FCSB 1-0

Cornel Dinu, pe stadion / Hepta

Cornel Dinu a avut o reacție „furtunoasă” după Rapid – FCSB 1-0, meci care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Jucătorii echipei gazdă au practicat un joc dur, criticat, ulterior, de oficialii FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Onea și Dragoș Grigore au avut două faulturi „criminale”, la Florinel Coman, în minutul 4, respectiv Andrea Compagno, în minutul 28.

Cornel Dinu, reacție „furtunoasă” după Rapid – FCSB 1-0

Cornel Dinu consideră inadmisibile faulturile lui Onea și Grigore, despre care spune că ar trebui să le fie anulate legitimațiile de fotbaliști.

„Din start vreau să spun că altfel un arbitru de valoare, Horațiu Feșnic a feștelit-o rău în Giulești. Faulturile grosolane, dușmănoase, turbate ale lui Onea și Dragoș Grigore nu sunt de eliminare de pe teren, sunt de scos de pe stadion cu poliția pentru agresiune cu premeditare și anulat buletinul de București. Plus legitimația de fotbalist!

Sfeșnicul pus de CCA să lumineze prin deciziile sale echidistante de împărțit dreptatea a luminat în galben blând și a iscat întrebarea logică «chiar n-a avut deaconu’ Vassaras decât un arbitru de Cluj să-l delege la un meci al rivalei din Cluj a FCSB-ului?».

Reclamă
Reclamă

…Iar la butoanele mânjite cu VAR nu putea fi decât Rareș Vidican, cu mare experiență, promovat de un an la Liga 1, fiul arbitrului Vidican din… aoleu, din Cluj, de care nu mai vreau să-mi amintesc cum m-a arbitrat în tinerețea mea dinamovistă… Doar coincidențe, desigur…”, a scris Cornel Dinu, într-un editorial pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, atac la arbitraj după Rapid – FCSB 1-0

După înfrângera suferită în Giulești, Gigi Becali a criticat în termeni duri modul în care a arbitrat Horațiu Feșnic.

„Nu e înfrângere. Ăsta nu a fost fotbal. Eu i-am scris câteva mesaje lui Burleanu. Piciorul stâng al lui Onea este în piciorul stâng al lui Coman. Cum e portocaliu? Eu zic că ăsta e mai periculos decât cel de la Compagno. La ăsta îi rupe oasele.

Reclamă

Când Avram spune lucruri şi îi găseşte circumstanţe. Eu cred că o să fim campioni pentru că Dumnezeu nu tolerează hoţiile. Pentru Farul nu o să fie niciodată.

Nu este Gică omul care să facă intervenţii. Nu ţine Federaţia cu Gică, niciodată nu ţine cu el. Eu am văzut că a fost numai într-o direcţie, dar nu ştiu cine…”, a fost prima reacție a lui Gigi Becali, după Rapid – FCSB 1-0.

Inclusiv Mihai Stoica a scris, pe Facebook, despre jocul extrem de dur pe care „centralul” Horațiu Feșnic l-a permis la partida Rapid – FCSB.

„Nu mai vorbiți de fotbal, oameni buni! Vorbiți de intrarea lui Onea la Coman. Vorbiți de intrarea lui Grigore la Compagno. Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican. Toată săptămâna am declarat public că singura temere pe care o am este că va fi tolerat jocul dur.

Înțeleg că cel mai influent și valoros arbitru VAR român, Hațegan, a fost trimis să oficieze mâine un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Al Nassr – Al Wehda. Dacă nu e adevărat, am fost dezinformat și îmi prezint scuze. Poate am fi ratat nonstop și în 11 contra 9. Sau poate nu”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și