Închide meniul

Gigi Becali a răbufnit și i-a scris un mesaj incredibil lui Răzvan Burleanu, după Rapid – FCSB 1-0. ”Ce contează în țara asta de sclavi pe care îi cumperi cu banii noștri?”

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2023, 0:25

Reclamă
Gigi Becali a răbufnit și i-a scris un mesaj incredibil lui Răzvan Burleanu, după Rapid – FCSB 1-0. ”Ce contează în țara asta de sclavi pe care îi cumperi cu banii noștri?”

Gigi Becali a primit o ofertă de 75 de milioane de euro

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali nu s-a mai putut abține și i-a scris un mesaj incredibil lui Răzvan Burleanu, la finalul meciului dintre Rapid și FCSB, încheiat cu victoria giuleștenilor, 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a acuzat arbitrajul lui Horațiu Feșnic, care, în opinia lui, trebuia să le acorde gazdelor două cartonașe roșii. Gigi e sigur că arbitrul a hotărât soarta partidei.

Gigi Becali a răbufnit și i-a scris un mesaj incredibil lui Răzvan Burleanu

Rămas la cinci puncte în spatele nașului Hagi, Becali s-a simțit lucrat de președintele FRF, Răzvan Burleanu. După ce a dezvăluit în cadrul emisiunii Digi Sport Special că i-a scris lui Burleanu, patronul din Berceni le-a trimis mesajul colegilor de la Digi Sport.

”Nu ți-e rușine pentru ce ai făcut? Vai de capul tău. E creația ta, poți să mai aduci câțiva greci ca să conduceți federația. Ce contează în țara asta de sclavi pe care îi cumperi cu banii noștri, de fapt, cu șpăgi, mingi și tricouri”, a fost mesajul pe care Gigi Becali i l-a trimis lui Răzvan Burleanu, fiind citit, în direct, de Vali Moraru.

Gigi Becali, atac la arbitraj după Rapid – FCSB 1-0

După ce i-a scris lui Burleanu, Becali și-a continuat tirada și în direct.

Reclamă

”Nu e înfrângere. Ăsta nu a fost fotbal. Eu i-am scris câteva mesaje lui Burleanu. Piciorul stâng al lui Onea este în piciorul stâng al lui Coman. Cum e portocaliu? Eu zic că ăsta e mai periculos decât cel de la Compagno. La ăsta îi rupe oasele.

Când Avram spune lucruri şi îi găseşte circumstanţe. Eu cred că o să fim campioni pentru că Dumnezeu nu tolerează hoţiile. Pentru Farul nu o să fie niciodată.

Nu este Gică omul care să facă intervenţii. Nu ţine Federaţia cu Gică, niciodată nu ţine cu el. Eu am văzut că a fost numai într-o direcţie, dar nu ştiu cine…”, a fost prima reacție a lui Gigi Becali, după Rapid – FCSB 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, izbucnire nervoasă după arbitrajul din Rapid – FCSB 1-0

La fel ca Gigi Becali, și Mihai Stoica a fost vehement la adresa centralului Feșnic, favoritul lui Gigi din trecut. Prima fază la care Mihai Stoica a cerut eliminare a fost intrarea din minutul 4 a lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman. A doua fază la care Mihai Stoica a cerut cartonaş roşu a fost cea în care Dragoş Grigore a intrat asupra lui Andrea Compagno. La ambele faze, Horaţiu Feşnic a ales să acorde cartonaşul galben.

„Nu mai vorbiți de fotbal, oameni buni! Vorbiți de intrarea lui Onea la Coman. Vorbiți de intrarea lui Grigore la Compagno. Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican. Toată săptămâna am declarat public că singura temere pe care o am este că va fi tolerat jocul dur.

Înțeleg că cel mai influent și valoros arbitru VAR român, Hațegan, a fost trimis să oficieze mâine un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Al Nassr – Al Wehda. Dacă nu e adevărat, am fost dezinformat și îmi prezint scuze. Poate am fi ratat nonstop și în 11 contra 9. Sau poate nu”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și