Închide meniul

Mircea Rednic, primele declarații după ce a semnat cu UTA Arad: „Sper să nu ajungem cu Dinamo la baraj!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 aprilie 2023, 16:07

Reclamă
Mircea Rednic, primele declarații după ce a semnat cu UTA Arad: Sper să nu ajungem cu Dinamo la baraj!”

Mircea Rednic, primele declarații după ce a semnat cu UTA Arad

Mircea Rednic, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mircea Rednic a oferit primele declarații după ce a semnat cu UTA Arad. „Puriul” vine în locul lui Laszlo Balint, demis de formația arădeană din cauza rezultatelor slabe. În prezent, UTA Arad se află pe locul 8 din play-out-ul Ligii 1, cu 18 puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic susține că este încrezător că UTA Arad se poate salva de la retrogradare, în actualul sezon.

Mircea Rednic, primele declarații după ce a semnat cu UTA Arad

Totodată, tehnicianul, în vârstă de 61 de ani, spune că speră ca, în cazul în care UTA Arad va ajunge la barajul pentru menținere în Liga 1, să nu dea peste fosta lui echipă, Dinamo.

„Nu am ezitat să accept. Nu vreau să folosesc cuvinte mari, ştiu ce înseamnă UTA pentru suporterii de aici, pentru fotbalul românesc. S-au făcut eforturi mari să se creeze condiţii pentru performanţă şi poate şi acest lucru m-a făcut să accept. Nu vreau să spun că este o situaţie delicată şi că o să încerc să fac. Am venit aici pentru că eu cred în proiectul UTA, cred că putem să ne realizăm obiectivele.

Îmi doresc ca echipa să se salveze, ne dorim să ne salvăm direct, pentru că matematic se mai poate, dacă nu, la baraj. În situaţia asta trebuie unitate, experienţă am, am mai trecut prin asta şi în Belgia, când am antrenat acolo. Trebuie mai mult entuziasm, plăcerea de a juca, să arate ca o echipă, să înţeleagă că toţi greşim. Rednic a avut oferte, aproape toate echipele care şi-au schimbat antrenorii m-au ofertat. Am ezitat, nu am vrut, dar în momentul în care mi s-a propus postul la UTA, nu am ezitat.

Reclamă

Am acceptat UTA pentru că m-a interesat. Nu am mai retrogradat până acum. De ce să-mi fie teamă? În perioada asta am mai avut oferte. Mi-a prins bine această perioadă de pauză, pentru că am avut şi eu o problemă de sănătate, m-am recuperat după o proteză de şold, am renovat şi case, mai aveam să mă apuc de croşetat.

După cum joacă Dinamo, eu zic că merită să promoveze în Liga 1, depinde foarte mult ce va face cu Iaşul. Dacă va învinge, cred că va reuşi să promoveze direct. Sper să nu ajungem să ne luptăm la baraj”, a declarat Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

De ce nu a antrenat Mircea Rednic în 2022

Recent, Mircea Rednic a vorbit despre motivul pentru care nu a activat în antrenorat în 2022.

Reclamă 4 / 0/3

„Am spus că anul acesta (n.r. 2o22) nu vreau. Mai ales că sunt și operat. Vreau să-mi fac recuperearea cum trebuie. Mi-am pus proteză la șold. De câte ori m-am operat la genunchi, ba am amânat, ba recuperarea am făcut-o în doi peri și, după aia, m-am mai operat de vreo două ori.

Am zis ca anul acesta să fie de sacrificiu, mai ales după ce s-a întâmplat la Dinamo. Am zis că anul acesta chiar nu mai vreau să antrenez. De la anul, cu mare dragoste antrenez. M-au căutat echipele care au căutat antrenori și care au schimbat”, spunea Mircea Rednic, în luna decembrie, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și