Închide meniul

Gigi Becali, un nou anunţ despre vânzarea FCSB: „Până să o vând ce să fac, să o arunc pe geam?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 aprilie 2023, 0:04 / Actualizat: 27 aprilie 2023, 1:08

Reclamă
Gigi Becali, un nou anunţ despre vânzarea FCSB: „Până să o vând ce să fac, să o arunc pe geam?!

Helmut Duckadam, reacție despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB

Gigi Becali într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut un nou anunţ despre vânzarea FCSB şi este mai hotărât ca niciodată să facă acest pas. Până când va primi suma de 25 de milioane de euro pe care o cere, Becali l-a lăsat pe Mihai Stoica să fie numărul 1 în club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu va mai fi implicat direct, Gigi Becali a spus că va urmări din umbră activitatea de la club până în momentul în care va găsi cumpărători.

Gigi Becali, un nou anunţ despre vânzarea FCSB

Eu m-am retras deja, trebuie să vând echipa. Până să o vând ce să fac, să o arunc pe geam? Nu mai intervin, nu mă mai interesează.

Vreau să o vând și gata. MM Stoica va face și gata. De ieri, e președintele Consiliului de Administrație. Ce am spus, așa fac„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Mihai Stoica, genial după ce Gigi Becali i-a cedat puterea la FCSB

Mihai Stoica a avut un discurs genial după ce Gigi Becali i-a cedat puterea la FCSB. Mihai Stoica spune că preluarea efectivă a conduceriii clubului nu poate fi făcută de pe o zi pe alta.

Reclamă

Deşi Gigi Becali l-a anunţat că va fi numărul 1 în club, Mihai Stoica spune că nu îşi dorea acest lucru pentru că „i-a ajuns”. Mihai Stoica a explicat ce paşi vor trebui să fie urmaţi pentru a deveni numărul 1.

„Nu pot să spun că îmi doream asta în 2023, dar n-am ce să fac. Aş fi vrut uşor-uşor să am mai puţină responsabilitate, în niciun caz mai multă. Mi-a ajuns. Uită-te la barba mea, zici ca sunt Moş Crăciun în aprilie”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoichiță deplânge retragerea lui Gigi Becali de la FCSB

Oficialul FRF consideră că retragerea lui Gigi Becali va reprezenta o mare pierdere pentru fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am mai spus-o și acum două zile. Nu cred că va rezista Gigi prea mult fără fotbal. E pasiunea lui principală. O să-l sun, l-am mai sunat. Am o relație cu el cum am cu toți președinții cu care am lucrat. A fost în primă fază normal sub imperiul emoțiilor care au fost. Acum văd că se dezamorsează toată această stare tensionată. 

(n.r. E retragerea lui Gigi o pierdere?) Mare! Nu vă supărați, un patron care ține de 20 de ani la nivel înalt, că a fost campioană, că a fost locul doi, locul trei, îți dai seama. Asta înseamnă în primul rând pasiune, constanță în a investi niște bani. Nu știu cine ar mai fi făcut asta. Eu îi admir pe toți patronii din fotbalul românesc care încearcă să țină interes pentru această activitate”, a declarat Mihai Stoichiță.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și