Închide meniul

Mihai Stoichiță deplânge retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: „E pasiunea lui principală!”

Cosmin Olteanu Publicat: 26 aprilie 2023, 14:21

Reclamă
Mihai Stoichiță deplânge retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: E pasiunea lui principală!”

Mihai Stoichiță deplânge retragerea lui Gigi Becali de la FCSB

Mihai Stoichiţă, în timp ce oferea declaraţii / Antena Sport

Mihai Stoichiță deplânge retragerea lui Gigi Becali de la FCSB! Patronul FCSB-ului a anunțat că vrea să iasă din fotbal, fiind exasperat de greșelile de arbitraj de la Rapid – FCSB, 1-0, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat faptul că este dispus să renunțe la FCSB pentru 25 de milioane de euro.

Mihai Stoichiță deplânge retragerea lui Gigi Becali de la FCSB

Oficialul FRF consideră că retragerea lui Gigi Becali va reprezenta o mare pierdere pentru fotbalul românesc.

„Eu am mai spus-o și acum două zile. Nu cred că va rezista Gigi prea mult fără fotbal. E pasiunea lui principală. O să-l sun, l-am mai sunat. Am o relație cu el cum am cu toți președinții cu care am lucrat. A fost în primă fază normal sub imperiul emoțiilor care au fost. Acum văd că se dezamorsează toată această stare tensionată. 

(n.r. E retragerea lui Gigi o pierdere?) Mare! Nu vă supărați, un patron care ține de 20 de ani la nivel înalt, că a fost campioană, că a fost locul doi, locul trei, îți dai seama. Asta înseamnă în primul rând pasiune, constanță în a investi niște bani. Nu știu cine ar mai fi făcut asta. Eu îi admir pe toți patronii din fotbalul românesc care încearcă să țină interes pentru această activitate”, a declarat Mihai Stoichiță.

Reclamă

Răzvan Burleanu i-a blocat telefonul lui Gigi Becali

Răzvan Burleanu a dezvăluit că i-a blocat telefonul lui Gigi Becali, după mesajele pe care patronul de la FCSB i le-a trimis după Rapid – FCSB 1-0.

„Nu am urmărit conferinţa lui de presă. În ceea ce priveşte retragerea, nu este prima oară când vedem asta, s-a retras, s-a reîntors, s-a retras, s-a reîntors. Ce pot să vă descriu despre cum l-am cunoscut eu pe domnul Gigi Becali în această perioadă este un om foarte interesat de propria imagine şi de bani. Cât unul dintre acele elemente va fi acolo, mă îndoiesc că se retrage.

Vă confirm primirea mesajului din noaptea meciului, a doua zi mi-a trimis al doilea mesaj. Mesajele au fost cele comunicate public, dar pot să vă recunosc că i-am blocat domnului Becali numărul de telefon. Nu mai ştiu ce alte mesaje a mai trimis. Dacă a revenit la alte gânduri sau a continuat în aceeaşi direcţie. Am făcut-o cu gândul la el, să aibă mai puţine păcate pe care să le împărtăşească la următoarea spovedanie.

Reclamă 4 / 0/3

Profilul unui patron care se consideră stăpân în relaţia cu jucătorii şi antrenorii, care consideră că fiecare om are un preţ pentru a fi cumpărat nu cred că are un viitor în fotbalul european. Dacă domnul Becali îşi doreşte, suntem aici să ne vedem oricând. Am discutat cu domnul Argăseală, i-am spus de deschiderea noastră, nu sunt ranchiunos. Ce condiţie aş avea ca să discutăm mai departe. El face referire la o listă cu arbitrii cărora le-ar fi oferit bani. Să o aducă.

Să îşi aducă aminte de meciul cu Voluntari, când Edjouma trebuia să fie eliminat. Ar trebui să ne amintim de meciul cu U Cluj, în care Şerban trebuia să fie eliminat, la începutul meciului. Sunt sigur că fotbalul s-a curăţat din 2014. Dacă greşelile sunt neintenţionate, intră pe procedura de sancţiune”, a spus Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și