Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Balaj, după conferinţa de presă a lui Kyros Vassaras: „Ştie că nu îi este poziţia periclitată şi că poate spune ce îşi doreşte”

Dan Roșu Publicat: 28 aprilie 2023, 16:01

Reclamă
Cristi Balaj, după conferinţa de presă a lui Kyros Vassaras: „Ştie că nu îi este poziţia periclitată şi că poate spune ce îşi doreşte

Cristi Balaj, după conferinţa de presă a lui Kyros Vassaras

Kyros Vassaras, într-o conferinţă de presă / Hepta

Cristi Balaj a venit cu explicaţii după conferinţa de presă a lui Kyros Vassaras, joi. Şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor a susţinut că arbitrajul lui Horaţiu Feşnic a fost corect, vorbind aici de deciziile de a nu-i elimina pe Onea şi Grigore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Vassaras a anunţat că nu îşi dă demisia din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Chiar dacă i-a fost cerută de Gigi Becali şi alţi oameni din fotbalul românesc.

Cristi Balaj, după conferinţa de presă a lui Kyros Vassaras

„Mă bucur că a avut deschiderea să vină în faţa presei. Sunt dezamăgit de faptul că criteriile pe care le stăpâneşte foarte bine nu se potriveau cu imaginile prezentate. În special de la ultima partidă. Sper ca discursul lui în faţa arbitrilor să fie diferit faţă de cel care a fost în faţa jurnaliştilor.

Din păcate, la conferinţă s-au uitat şi oameni care se pricep la arbitraj mai bine decât mulţi dintre colaboratorii lui. Ştie că nu îi este poziţia periclitată şi că poate spune ce îşi doreşte”, a spus Balaj, pentru Antena Sport.

Bajal a infirmat conflictul Burca – Muhar

Pe de altă parte, preşedintele lui CFR a infirmat informaţiile conform cărora Burcă şi Muhar ar fi avut un conflict la antrenamente, unde cei doi au fost la un pas de bătaie, conform fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

„E o minciună, nici vorbă. Este fals. Băieţii sunt supăraţi, dar, în primul rând pe ei. Sunt dezamăgiţi de evoluţia cu Sepsi. Este fals că ar fi fost un conflict între cei doi. Chiar Burcă ne-a rugat să intervenim şi să demontăm acele afirmaţii. Când o să aveţi ocazia să vorbiţi cu ei, vă vor spune. Sunt mai uniţi ca oricând.

Toate meciurile care urmează sunt importante. E o perioadă importantă. Jucătorii au mai participat la asemenea momente şi au demonstrat că ştiu să strângă rândurile când sunt meciuri importante. Există prime pentru titlu”, a spus Balaj.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

17:46

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova! Anunțul patronului

17:23

VIDEOBernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

17:13

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

17:02

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și