Închide meniul

Kyros Vassaras nu îşi dă demisia! Anunţul făcut de preşedintele CCA

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2023, 14:53

Reclamă
Kyros Vassaras nu îşi dă demisia! Anunţul făcut de preşedintele CCA

Kyros Vassaras nu îşi dă demisia! Anunţul făcut de preşedintele CCA

Kyros Vassaras, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Kyros Vassaras nu îşi dă demisia din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Chiar dacă i-a fost cerută de Gigi Becali şi alţi oameni din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grecul din fruntea arbitrajului românesc nici nu vrea să audă de demisie. Mai mult, Vassaras i-a luat şi apărarea lui Horaţiu Feşnic, după deciziile greşite de la Rapid – FCSB 1-0, când i-a iertat de eliminare pe Răzvan Onea şi Dragoş Grigore.

Kyros Vassaras nu îşi dă demisia! Anunţul făcut de preşedintele CCA

„Vorbesc doar cu jucătorii şi antrenorii. Presiunea pe arbitri nu va funcţiona. Există legile jocului. Motivul pentru care avem VAR este să nu mai fie greşeli evidente. Vreau respectul dumneavoastră, pentru că nu este corect ca dumneavoastră să încurajaţi conducătorii în privinţa arbitrilor.

Treaba mea este să pregătesc arbitrii şi nimeni nu mă poate acuza că nu-mi fac treaba. Avem o femeie-arbitru la CM, avem arbitri în Elită. În ciuda problemelor avute, creştem noi arbitri. Nu e treaba mea să-mi dau demisia când cineva cere acest lucru”, a spus Vassaras, într-o conferinţă de presă.

Analiza lui Kyros Vassaras

În sprijinul afirmaţiilor sale şi pentru a demonstra cum se judecă atacurilor de pe teren, Vassaras a prezentat faze video de la meciuri internaţionale, dar şi din Liga 1.

Reclamă

El a vorbit şi despre faza din minutul 4 al partidei dintre Rapid şi FCSB, când Florinel Coman a fost faultat de Răzvan Onea, dar a primit doar cartonaşul galben de la Horaţiu Feşnic, dar despre intrarea dură a lui Grigore, la Compagno.

„VAR-ul nu poate interveni, nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Jucătorii sunt apropiați, călcarea pe picior este cartonaș galben, atunci când este intensitate medie. Sunt aici criterii clare pentru cartonaș roșu?

Este un contact clar pe tendon? Are continuitate? Este răutate? Vorbim doar despre o parte a piciorului, așa că VAR-ul nu poate interveni! Intenția lui este să joace mingea!

Reclamă 4 / 0/3

Este un atac imprudent, cu contact jos, la nivelul ghetei (n.r. – lui Compagno). Nu este un contact întreg. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Uitați fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forță excesivă, dar la viteză mare. Nu sunt criterii clare ca VAR să intervină”, a mai spus Vassaras.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și