Închide meniul

România, la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY. Filip: „Italienii vor fi cei mai puternici”

Dan Roșu Publicat: 28 aprilie 2023, 16:22

Reclamă
România, la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY. Filip: „Italienii vor fi cei mai puternici

România, la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A

Andrei Filip, în timpul unui interviu

România a plecat spre Nottingham, acolo unde se desfăşoară Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A. Competiţia e în perioada 29 aprilie – 5 mai, live exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii debutează împotriva Italiei, echipă care abia a retrogradat din Grupa de Elită. Stelistul Andrei Filip anunţă că italienii sunt favoriţi cerţi. Duelul e sâmbătă, de la 18:00, în AntenaPLAY.

România, la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A

„Nu sunt prea multe emoţii pentru că am mai fost la mai multe mondiale şi avem experienţă! Italienii vor fi cei mai puternici, cu siguranţă. Trebuie să jucăm mult mai defensiv, să nu îi lăsăm să ne încurce. Suntem buni, avem o echipă care se descurcă bine pe gheaţă.

Avem încredere în noi şi atât ne trebuie, să fim o echipă. Obiectivul este să rămânem în grupă. De promovat ar fi foarte greu, dar cine ştie. Orice e posibil pe gheaţă. Ne trebuie condiţii mai bune în România”, a spus Andrei Dan Filip, la plecarea spre Nottingham.

Lotul României pentru CM de la Nottingham

Programul echipei României la Campionatul Mondial

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și