Închide meniul

România, la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY. Filip: „Italienii vor fi cei mai puternici”

Dan Roșu Publicat: 28 aprilie 2023, 16:22

Reclamă
România, la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY. Filip: „Italienii vor fi cei mai puternici

România, la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A

Andrei Filip, în timpul unui interviu

România a plecat spre Nottingham, acolo unde se desfăşoară Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A. Competiţia e în perioada 29 aprilie – 5 mai, live exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii debutează împotriva Italiei, echipă care abia a retrogradat din Grupa de Elită. Stelistul Andrei Filip anunţă că italienii sunt favoriţi cerţi. Duelul e sâmbătă, de la 18:00, în AntenaPLAY.

România, la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A

„Nu sunt prea multe emoţii pentru că am mai fost la mai multe mondiale şi avem experienţă! Italienii vor fi cei mai puternici, cu siguranţă. Trebuie să jucăm mult mai defensiv, să nu îi lăsăm să ne încurce. Suntem buni, avem o echipă care se descurcă bine pe gheaţă.

Avem încredere în noi şi atât ne trebuie, să fim o echipă. Obiectivul este să rămânem în grupă. De promovat ar fi foarte greu, dar cine ştie. Orice e posibil pe gheaţă. Ne trebuie condiţii mai bune în România”, a spus Andrei Dan Filip, la plecarea spre Nottingham.

Lotul României pentru CM de la Nottingham

Programul echipei României la Campionatul Mondial

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și