Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel a dat un „tun” financiar! Cum a făcut rost, dintr-un foc, de 700.000 de dolari. Ce a făcut cu banii soţia lui Cristi Borcea

Publicat: 28 aprilie 2023, 16:31

Reclamă
Valentina Pelinel a dat un „tun” financiar! Cum a făcut rost, dintr-un foc, de 700.000 de dolari. Ce a făcut cu banii soţia lui Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, sărut pasional / Instagram

Valentina Pelinel a recunoscut că a dat un adevărat „tun” financiar. Cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea a vorbit despre o tranzacţie imobiliară de senzaţie, prin care a făcut rost de 700.000 de dolari. Fostul fotomodel a vândut un apartament pe care îl cumpărase cu ajutorul unui credit făcut pe 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina a avut un succes uriaş în carieră, până să îl cunoască pe fostul patron al lui Dinamo şi să renunţe la a mai defila pe cele mai importante podiumuri. În 2007 şi-a cumpărat un apartament în New York, la etajul 21 al unui zgârie-nori.

Valentina Pelinel a dat un „tun” financiar. Dezvăluirile făcute de soţia lui Cristi Borcea

Vedeta a decis să renunţe la apartamentul de lux după naşterea gemenelor Indira și Rania. Nu a mai trăit „visul american” şi a obţinut 700.000 de dolari în urma tranzacţiei. Banii primiţi i-a investit într-o altă proprietate, dar nu a oferit mai multe detalii.

L-am vândut după nașterea fetelor. Era perfect pentru mine când mergeam în America, dar când l-am dat aveam deja trei copii. Era prea mic pentru familia noastră mare. În plus, noi când ajungem în State, stăm în Miami, unde se află frații copiilor noștri, nu avem treabă în New York. Apartamentul a fost luat pe un credit pe 30 de ani. Cred că e irelevant să intru în detaliile tranzacției„, a declarat Valentina Pelinel pentru cancan.ro.

Valentina Pelinel a vorbit şi despre afacerile familiei. A anunţat cu ce se ocupă la hotelul din Olimp, la care prima soţie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, este administrator unic.

Reclamă

Hotelul se va deschide la sfârșitul lunii mai. Pregătirile pentru sezon au demarat încă de la începutul anului. Vom petrece mult timp pe litoral. Și nouă și copiilor ne place acolo. Hotelul e al familiei și toți ne implicăm, că așa e normal și corect. Eu mă ocup de amenajare, marketing, marketing digital. Oricum tot ce facem ne sfătuim cu întreaga echipă„, a mai spus actuala soţie a lui Cristi Borcea.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Cristi Borcea şi-a dezvăluit viitorul amoros

Cu un trecut controversat, Borcea a spus că nu se mai vede cu o altă femeie decât Valentina Pelinel. Aflat la a treia căsătorie, fostul patron al lui Dinamo e convins că acesta e şi ultimul mariaj din viaţa lui.

„Leonidas” a mărturisit că era însurat când a cucerit-o pe Valentina Pelinel. „Eram căsătorit, da… (n.r.: când a cucerit-o pe Valentina Pelinel). Dar asta e ultima căsătorie”, a declarat Cristi Borcea pentru fanatik.ro.

Pentru mine e cea mai frumoasă (n.r.: femeie) din lume. De când am văzut-o…”, şi-a lăudat Cristi Borcea soţia.

Milionarul a povestit cum a fost fermecat de fosta soţie a lui Cristian Boureanu.

Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Ea era peste tot, era la TV, la SuperBowl… Am spus: ‘Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea’”, a dezvăluit afaceristul pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și