Închide meniul

Cristi Borcea şi-a dezvăluit viitorul amoros. Ce planuri are milionarul căsătorit cu Valentina Pelinel

Publicat: 27 aprilie 2023, 18:48

Reclamă
Cristi Borcea şi-a dezvăluit viitorul amoros. Ce planuri are milionarul căsătorit cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea / Instagram

Cristi Borcea şi-a dezvăluit viitorul amoros. Cunoscut ca un mare donjuan, Cristi Borcea a spus ce are de gând să facă în plan romantic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea a spus că nu se mai vede cu o altă femeie decât Valentina Pelinel. Aflat la a treia căsătorie, Cristi Borcea e convins că acesta e şi ultimul mariaj din viaţa lui.

Cristi Borcea şi-a dezvăluit viitorul amoros

Fostul acţionar al lui Dinamo a mărturisit că era însurat când a cucerit-o pe Valentina Pelinel. „Eram căsătorit, da… (n.r.: când a cucerit-o pe Valentina Pelinel). Dar asta e ultima căsătorie”, a declarat Cristi Borcea pentru fanatik.ro.

Pentru mine e cea mai frumoasă (n.r.: femeie) din lume. De când am văzut-o…”, şi-a lăudat Cristi Borcea soţia.

Milionarul a povestit cum a fost fermecat de fosta soţie a lui Cristian Boureanu.

Reclamă
Reclamă 4

Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Ea era peste tot, era la TV, la SuperBowl… Am spus: ‘Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea’”, a dezvăluit afaceristul pentru sursa citată.

Cristi Borcea a dezvăluit ce nu au putut să îi facă fostele soţii, dar nici Valentina Pelinel

Cristi Borcea a dezvăluit ce nu au putut să îi facă fostele soţii, dar nici Valentina Pelinel. Cristi Borcea a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Antena Sport despre soţiile sale. Fostul acţionar de la Dinamo a spus care este lucrul pe care niciuna dintre soţii nu a putut să i-l impună.

Cristi Borcea a fost întrebat dacă vreuna dintre fostele soţii au reuşit să îi impună să iasă din fotbal. Omul de afaceri a spus că nici Mihaela Borcea, nici Alina Vidican şi nici actuala soţie, Valentina Pelinel, nu au cum să îi impună aşa ceva.

Reclamă

Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soţia mea aşa ceva. Fotbalul e viaţa mea, a fost înaintea soţiilor, familiilor, copiilor. Dinamo a fost înaintea tuturor”, a spus Cristi Borcea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Valentina Pelinel a dezvăluit marele secret al lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a dezvăluit că soţul ei e o persoană foarte generoasă.

Soțul meu este un om cu suflet de aur. Îl respect pentru ceea ce este și pentru ceea ce a realizat și apreciez că nu a uitat de unde a plecat. A pornit de jos și nu uită să ajute nicio clipă. Nu cred că e zi de la Dumnezeu în care soțul meu să nu ajute pe cineva cu ceva. E un om foarte bun! E soțul meu, tatăl copiilor mei, jumătatea mea”, declara Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Cristi are încredere în felul meu de a crește copiii și intervine doar atunci când este nevoie. El e mai sensibil la fete și nu le poate refuza de cele mai multe ori, iar eu sunt sensibilă la băiat așa că încercăm să echilibrăm balanța și să nu îi răsfățăm prea mult”, mai spunea Pelinel despre soţul ei, Cristi Borcea.

 

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:46

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

14:36

Irina Begu, out de la Wimbledon. Eşec sever în primul tur la All England Club

14:25

România a ajuns la Munchen. Primele imagini cu tricolorii, cu o zi înainte de marele meci cu Olanda, de la EURO 2024

13:40

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. FCSB o întâlneşte pe U Cluj în prima etapă. Când au loc primele derby-uri

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și