Închide meniul

Cosmin Olăroiu, prima reacție după ce a câștigat un nou trofeu în Emirate. Al Sharjah a cucerit Cupa Președintelui, după un meci nebun

Sebastian Cristian Publicat: 28 aprilie 2023, 23:05

Reclamă
Cosmin Olăroiu, prima reacție după ce a câștigat un nou trofeu în Emirate. Al Sharjah a cucerit Cupa Președintelui, după un meci nebun

Cosmin Olăroiu, prima reacție după ce a câștigat un nou trofeu în Emirate

Foto: Captură Twitter AD Sports TV

Cosmin Olăroiu a oferit prima reacție după ce a câștigat un nou trofeu în Emirate. Al Sharjah a cucerit Cupa Președintelui, după un meci nebun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația tehnicianului român a învins-o pe Al-Ain la loviturile de departajare, scor 13-12, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1.

Cosmin Olăroiu, prima reacție după ce a câștigat un nou trofeu în Emirate. Al Sharjah a cucerit Cupa Președintelui, după un meci nebun

La finalul meciului, Cosmin Olăroiu și-a felicitat elevii pentru jocul făcut și a recunoscut că nu și-ar fi dorit ca meciul să ajungă la loviturile de departajare. Deși a obținut un nou trofeu alături de Al Sharjah, antrenorul român a precizat că încă mai există loc de îmbunătățiri la echipa sa si speră ca pe viitor jucătorii săi să fie la un nivel și mai ridicat.

„Pentru mine e important că jucătorii aceștia, cu care am lucrat în ultimii ani, au arătat personalitate. Mai avem la multe de lucrat și cred că vom putea fi și mai buni decât astăzi. E nebunesc! 14 penalty-uri… Niciun antrenor nu trebuie să se afle în situația asta.

După minutele regulamentare am vorbit cu jucătorii și le-am spus că vom câștiga trofeul. Nu am vrut însă să ajungem la loviturile de departajare”, a spus Cosmin Olăroiu pentru AD Sports TV.

Reclamă

Cosmin Olăroiu, favorit să devină selecţionerul Emiratelor Arabe Unite! Tehnicianul român, în pole-position

Cosmin Olăroiu este favorit să devină selecţionerul echipei naţionale a Emiratelor Arabe Unite. Tehnicianul român se află în pole-position pentru a-şi începe aventura pe banca saudiţilor, după cum a anunţat presa din Golf.

Cosmin Olăroiu o antrenează în prezent pe Al Sharjah, formaţie din prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Acesta a fost numit pe banca echipei saudite în noiembrie 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Arabia Saudită a făcut un anunţ cu privire la Cosmin Olăroiu. Se pare că tehnicianul român este favorit să devină selecţionerul naţionalei din zona Golfului.

Oficialii saudiţi sunt nemulţumiţi de actualul selecţioner, Rodolfo Arruabarrena, şi îi caută un înlocuitor acestuia. Contractul tehnicianului argentinian pe banca echipei naţionale a Emiratelor Arabe Unite va expira la finalul anului, însă Cosmin Olăroiu i-ar putea lua locul mai devreme.

„Cosmin Olăroiu este favorit să devină selecționerul echipei naționale a Emiratelor Arabe Unite, pe lista alcătuită de Federația de Fotbal”, notează saudiţii de la Al-Ittihad Sports, pe contul oficial de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” Vezi toate știrile
Citește și