Închide meniul

Dan Șucu anunță plecări în masă de la Rapid: „E un club cu presiune!”

Sebastian Cristian Publicat: 29 aprilie 2023, 18:39

Reclamă
Dan Șucu anunță plecări în masă de la Rapid: E un club cu presiune!”

Dan Șucu, mesaj categoric pentru Gică Popescu despre transferul lui Constantin Grameni

Dan Șucu, în cadrul unei unei conferințe de presă / Facebook FC Rapid

Dan Șucu anunță plecări în masă de la Rapid. Acționarul din Giulești a recunoscut că nu toți jucătorii din actualul lot al Rapidului vor rămâne la echipă și din sezonul viitor, iar deciziile vor fi luate după o analiză amănunțită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 5 etape desfășurate din actualul play-off al Ligii 1, Rapid ocupă locul 5 în clasament, cu 31 de puncte.

Dan Șucu anunță plecări în masă de la Rapid: „E un club cu presiune!”

„E un club cu presiune aici. Evident că şi presiunea pusă de galerie, şi presiunea pusă de stadion, de suporteri… să nu vă înhcipuiţi că noi, dacă nu vorbim şi nu dezbatem lucrurile în public, nu avem o grămadă de discuţii în intern, cu ce avem de făcut mai departe şi în evalurările pe care le facem, ce se va întâmpla cu fiecare.

E momentul în care… acum se decide, fiecare jucător, în ce măsură rămâne, i se prelungeşte contractul, nu i se prelungeşte contractul, vine altcineva, rămâne cel care este acum.

(n.r. câţi jucători sunt la final de contract) Trebuie să vorbiţi cu Nico (n.r. Daniel Niculae)… în jur de şapte-opt. Se evaluează totdeauna prelungirea contractului. Bine, şi cei care mai au un an sau doi ani… se discută de prelungirea pe încă un an sau nu, pe doi ani sau nu.

Reclamă

E perioada în care evaluările sunt cât se poate de temeinice, pentru că într-o perioadă de genul ăsta, un jucător… tot timpul trebuie să joace bine, dar într-o perioadă de genul ăsta trebuie să joace cel mai bine”, a declarat Dan Şucu, potrivit orangesport.ro.

Helmut Duckadam, mesaj pentru Dan Șucu: „Vreau să-l văd când va începe galeria să ceară demisii!”

Helmut Duckadam a avut un mesaj pentru Dan Șucu, unul dintre acționarii Rapidului. În acest moment, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 31 de puncte obținute, la 11 lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Dan Șucu a cumpărat 50% din acțiunile clubului Rapid în primăvara anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

„Eroul de la Sevilla” apreciază declarațiile entuziaste pe care Dan Șucu le are despre Rapid. Însă, atrage atenția la faptul că discursul acestuia s-ar putea schimba, în timp, dacă formația alb-vișinie nu obține performanțe.

„Vreau să-l văd și pe domnul Șucu – că e foarte entuziast la ora asta – când n-or fi rezultate și va începe galeria să ceară demisii, una-alta. S-a întâmplat deja, pentru că noi avem suporteri de rezultat, așa sunt ai noștri.

Vreau să-l văd pe domnul Șucu după vreo doi ani, dacă nu prinde Europa, nu prinde Cupa României. Va investi niște bani și atunci să-l văd dacă mai este atât de optimist. E un proiect frumos la Rapid, jos pălăria, eu îl apreciez, dar să vedem când va fi în partea cealaltă”, a declarat Helmut Duckadam, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și