Închide meniul

Dan Șucu anunță plecări în masă de la Rapid: „E un club cu presiune!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 aprilie 2023, 18:39

Dan Șucu anunță plecări în masă de la Rapid: E un club cu presiune!”

Dan Șucu, mesaj categoric pentru Gică Popescu despre transferul lui Constantin Grameni

Dan Șucu, în cadrul unei unei conferințe de presă / Facebook FC Rapid

Dan Șucu anunță plecări în masă de la Rapid. Acționarul din Giulești a recunoscut că nu toți jucătorii din actualul lot al Rapidului vor rămâne la echipă și din sezonul viitor, iar deciziile vor fi luate după o analiză amănunțită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 5 etape desfășurate din actualul play-off al Ligii 1, Rapid ocupă locul 5 în clasament, cu 31 de puncte.

Dan Șucu anunță plecări în masă de la Rapid: „E un club cu presiune!”

„E un club cu presiune aici. Evident că şi presiunea pusă de galerie, şi presiunea pusă de stadion, de suporteri… să nu vă înhcipuiţi că noi, dacă nu vorbim şi nu dezbatem lucrurile în public, nu avem o grămadă de discuţii în intern, cu ce avem de făcut mai departe şi în evalurările pe care le facem, ce se va întâmpla cu fiecare.

E momentul în care… acum se decide, fiecare jucător, în ce măsură rămâne, i se prelungeşte contractul, nu i se prelungeşte contractul, vine altcineva, rămâne cel care este acum.

(n.r. câţi jucători sunt la final de contract) Trebuie să vorbiţi cu Nico (n.r. Daniel Niculae)… în jur de şapte-opt. Se evaluează totdeauna prelungirea contractului. Bine, şi cei care mai au un an sau doi ani… se discută de prelungirea pe încă un an sau nu, pe doi ani sau nu.

Reclamă

E perioada în care evaluările sunt cât se poate de temeinice, pentru că într-o perioadă de genul ăsta, un jucător… tot timpul trebuie să joace bine, dar într-o perioadă de genul ăsta trebuie să joace cel mai bine”, a declarat Dan Şucu, potrivit orangesport.ro.

Helmut Duckadam, mesaj pentru Dan Șucu: „Vreau să-l văd când va începe galeria să ceară demisii!”

Helmut Duckadam a avut un mesaj pentru Dan Șucu, unul dintre acționarii Rapidului. În acest moment, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 31 de puncte obținute, la 11 lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Dan Șucu a cumpărat 50% din acțiunile clubului Rapid în primăvara anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

„Eroul de la Sevilla” apreciază declarațiile entuziaste pe care Dan Șucu le are despre Rapid. Însă, atrage atenția la faptul că discursul acestuia s-ar putea schimba, în timp, dacă formația alb-vișinie nu obține performanțe.

„Vreau să-l văd și pe domnul Șucu – că e foarte entuziast la ora asta – când n-or fi rezultate și va începe galeria să ceară demisii, una-alta. S-a întâmplat deja, pentru că noi avem suporteri de rezultat, așa sunt ai noștri.

Vreau să-l văd pe domnul Șucu după vreo doi ani, dacă nu prinde Europa, nu prinde Cupa României. Va investi niște bani și atunci să-l văd dacă mai este atât de optimist. E un proiect frumos la Rapid, jos pălăria, eu îl apreciez, dar să vedem când va fi în partea cealaltă”, a declarat Helmut Duckadam, pentru playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și