Închide meniul
VIDEO

România i-a dat gol Italiei la Campionatul Mondial de Hochei! Zsombor Molnar a înscris un gol superb. Matyas Kovacs a marcat al doilea gol pentru „tricolori”

Sebastian Cristian Publicat: 29 aprilie 2023, 19:40

Reclamă
România i-a dat gol Italiei la Campionatul Mondial de Hochei! Zsombor Molnar a înscris un gol superb. Matyas Kovacs a marcat al doilea gol pentru tricolori”

România i-a dat gol Italiei la Campionatul Mondial de Hochei

Foto: Captură Antena Play

România i-a dat gol Italiei la Campionatul Mondial de Hochei! Zsombor Molnar a înscris un gol superb. Meciul poate fi urmărit, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul României a venit la scorul de 0-4, după ce italienii au început excelent meciul. Adversarii României erau considerați mari favoriți înainte de startul întâlnirii.

România i-a dat gol Italiei la Campionatul Mondial de Hochei! Zsombor Molnar a înscris un gol superb

În minutul 12 al reprizei secunde, „tricolorii” au reușit să înscrie primul lor gol în grupă, după un atac foarte bine desfășurat de România.

Mircea Constantin i-a pasat excelent lui Zsombor Molnar, iar acesta nu a ezitat și a împins fără emoții pucul în poarta italienilor.

Ulterior, România a reușit să înscrie și golul al doilea. Matyas Kovacs a marcat la capătul unui contraatac superb.

Lotul României pentru CM de la Nottingham

România, la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY. Filip: „Italienii vor fi cei mai puternici”

România a plecat spre Nottingham, acolo unde se desfăşoară Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A. Competiţia e în perioada 29 aprilie – 5 mai, live exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Tricolorii debutează împotriva Italiei, echipă care abia a retrogradat din Grupa de Elită. Stelistul Andrei Filip anunţă că italienii sunt favoriţi cerţi. Duelul e sâmbătă, de la 18:00, în AntenaPLAY.

„Nu sunt prea multe emoţii pentru că am mai fost la mai multe mondiale şi avem experienţă! Italienii vor fi cei mai puternici, cu siguranţă. Trebuie să jucăm mult mai defensiv, să nu îi lăsăm să ne încurce. Suntem buni, avem o echipă care se descurcă bine pe gheaţă.

Avem încredere în noi şi atât ne trebuie, să fim o echipă. Obiectivul este să rămânem în grupă. De promovat ar fi foarte greu, dar cine ştie. Orice e posibil pe gheaţă. Ne trebuie condiţii mai bune în România”, a spus Andrei Dan Filip, la plecarea spre Nottingham.

Reclamă 4 / 0/3

Programul echipei României la Campionatul Mondial

  • România – Italia (sâmbătă, 29 aprilie, ora 18:00)
  • Lituania – România (duminică, 30 aprilie, ora 14:30)
  • România – Coreea de Sud (marți, 2 mai, ora 14:30)
  • Marea Britanie – România (miercuri, 3 mai, ora 21:30)
  • Polonia – România (vineri, 5 mai, ora 14:30)
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și