Închide meniul
VIDEO

România i-a dat gol Italiei la Campionatul Mondial de Hochei! Zsombor Molnar a înscris un gol superb. Matyas Kovacs a marcat al doilea gol pentru „tricolori”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 aprilie 2023, 19:40

România i-a dat gol Italiei la Campionatul Mondial de Hochei! Zsombor Molnar a înscris un gol superb. Matyas Kovacs a marcat al doilea gol pentru tricolori”

România i-a dat gol Italiei la Campionatul Mondial de Hochei

Foto: Captură Antena Play

România i-a dat gol Italiei la Campionatul Mondial de Hochei! Zsombor Molnar a înscris un gol superb. Meciul poate fi urmărit, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul României a venit la scorul de 0-4, după ce italienii au început excelent meciul. Adversarii României erau considerați mari favoriți înainte de startul întâlnirii.

România i-a dat gol Italiei la Campionatul Mondial de Hochei! Zsombor Molnar a înscris un gol superb

În minutul 12 al reprizei secunde, „tricolorii” au reușit să înscrie primul lor gol în grupă, după un atac foarte bine desfășurat de România.

Mircea Constantin i-a pasat excelent lui Zsombor Molnar, iar acesta nu a ezitat și a împins fără emoții pucul în poarta italienilor.

Ulterior, România a reușit să înscrie și golul al doilea. Matyas Kovacs a marcat la capătul unui contraatac superb.

Lotul României pentru CM de la Nottingham

România, la Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY. Filip: „Italienii vor fi cei mai puternici”

România a plecat spre Nottingham, acolo unde se desfăşoară Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A. Competiţia e în perioada 29 aprilie – 5 mai, live exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Tricolorii debutează împotriva Italiei, echipă care abia a retrogradat din Grupa de Elită. Stelistul Andrei Filip anunţă că italienii sunt favoriţi cerţi. Duelul e sâmbătă, de la 18:00, în AntenaPLAY.

„Nu sunt prea multe emoţii pentru că am mai fost la mai multe mondiale şi avem experienţă! Italienii vor fi cei mai puternici, cu siguranţă. Trebuie să jucăm mult mai defensiv, să nu îi lăsăm să ne încurce. Suntem buni, avem o echipă care se descurcă bine pe gheaţă.

Avem încredere în noi şi atât ne trebuie, să fim o echipă. Obiectivul este să rămânem în grupă. De promovat ar fi foarte greu, dar cine ştie. Orice e posibil pe gheaţă. Ne trebuie condiţii mai bune în România”, a spus Andrei Dan Filip, la plecarea spre Nottingham.

Reclamă 4 / 0/3

Programul echipei României la Campionatul Mondial

  • România – Italia (sâmbătă, 29 aprilie, ora 18:00)
  • Lituania – România (duminică, 30 aprilie, ora 14:30)
  • România – Coreea de Sud (marți, 2 mai, ora 14:30)
  • Marea Britanie – România (miercuri, 3 mai, ora 21:30)
  • Polonia – România (vineri, 5 mai, ora 14:30)
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și