Închide meniul
VIDEO

Emmanuel Macron i-a încurajat pe jucătorii de la Nantes și Toulouse, înainte de startul meciului! Finala Cupei Franței poate fi urmărită, exclusiv, în AntenaPLAY

Sebastian Cristian Publicat: 29 aprilie 2023, 22:12

Reclamă
Emmanuel Macron i-a încurajat pe jucătorii de la Nantes și Toulouse, înainte de startul meciului! Finala Cupei Franței poate fi urmărită, exclusiv, în AntenaPLAY

Emmanuel Macron i-a încurajat pe jucătorii de la Nantes și Toulouse

Foto: Captură AntenaPLAY

Emmanuel Macron i-a încurajat pe jucătorii de la Nantes și Toulouse, înainte de startul meciului! Finala Cupei Franței poate fi urmărită, exclusiv, în AntenaPLAY. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși Franța a fost zguduită de proteste masive, după ce reforma pensiilor a fost aprobată, Emmanuel Macron a păstrat tradiția și și-a făcut apariția la finala din Cupa Franței.

Emmanuel Macron i-a încurajat pe jucătorii de la Nantes și Toulouse, înainte de startul meciului! Finala Cupei Franței poate fi urmărită, exclusiv, în AntenaPLAY

Președintele Franței i-a așteptat pe jucătorii celor două formații la vestiare, urându-le tuturor să aibă parte de un meci bun. Fotbaliștii au fost plăcut impresionați de prezența președintelui, i-au strâns mână și i-au mulțumit pentru încurajare.

Deși este prezent la meci, există posibilitatea ca Emmanuel Macron să nu coboare pe teren la finalul meciului pentru a înmâna trofeul câștigătoarei. Date fiind nemulțumirile din Franța, suporterii ar putea reacționa violent la adresa președintelui.

Ce îi pregătesc fanii lui Emmanuel Macron la finala Cupei Franței. Nantes – Toulouse e LIVE exclusiv sâmbătă, de la ora 22:00, în AntenaPLAY

Ce îi pregătesc fanii lui Emmanuel Macron la finala Cupei Franței. Nantes – Toulouse e LIVE exclusiv sâmbătă, de la ora 22:00, în AntenaPLAY.

Reclamă

Franța a trecut prin mari proteste, după ce a fost aprobată mărirea vârstei de pensionare de la 62 la 64 de ani. În acest context, microbiștii din Hexagon vor să-i pregătească o scenografie președintelui.

Conform tradiției din Franța, în fiecare an, la finala Cupei, președintele coboară pe teren la finalul meciului pentru a oferi trofeul echipei câștigătoare. În acest sezon însă, situația este una foarte complicată.

După scandalul uriaș provocat de reforma pensiilor, suporterii prezenți la meci vor ține cartonașe roșii pe care să le afișeze în concomitent în momentul în care Emmanuel Macron pășește pe gazon. Totul va fi o formă de protest, iar organizatorii speră ca lucrurile să nu degenereze, anumță presa din Franța.

Reclamă 4 / 0/3

Cum au ajuns Nantes și Toulouse în ultimul act al Cupei Franței

Cum au ajuns Nantes și Toulouse în ultimul act al Cupei Franței. Marea finală e LIVE exclusiv sâmbătă, de la ora 22:00, în AntenaPLAY.

Cele două echipe nu stau foarte bine în clasamentul din Ligue 1, astfel că finala Cupei Franței are o miză uriașă pentru ambele formații. Nantes ocupă locul 16 și la limita retrogradării, în timp ce Toulouse se află pe locul 12.

Cele două echipe au avut de parcurs un traseu diferit ca dificultate. Nantes a avut parte de adversari dificili, din prima ligă, în timp ce Toulouse a dat și peste adversari de ligă secundă.

Nantes a trecut de Angers în optimile de finală, scor 2-1. Apoi a urmat un duel de foc cu Lens, în sferturile de finală, scor 2-1 și de Lyon în semifinale, scor 1-0. De cealaltă parte, Toulouse a trecut de Reims în optimile de finală, scor 3-1, de Rodez în sferturile de finală, scor 6-1, și de Annecy în semifinale, scor 2-1.

Marea finală dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 22:00 și va putea fi urmărită exclusiv, în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și