Închide meniul

Gică Hagi, nervos după Sepsi – Farul 1-1: „Există o întrebare bună de Farul? Domnilor, hai să fim și serioși!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 aprilie 2023, 0:28

Reclamă
Gică Hagi, nervos după Sepsi – Farul 1-1: „Există o întrebare bună de Farul? Domnilor, hai să fim și serioși!

Gică Hagi, mesaj clar în privinţa "pactului" dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru

Gică Hagi / Hepta

Gică Hagi a fost nervos după Sepsi – Farul 1-1. „Regele” s-a enervat din cauza unor întrebări şi a spus că echipa sa merită să fie pe primul loc pentru că a demonstrat că e cea mai bună din Liga 1. Hagi a fost deranjat de unele întrebări legate de lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a mai spus că e normal să fie supărat pentru că echipa sa a ratat victoria în minutul 90.

Gică Hagi, nervos după Sepsi – Farul 1-1

„Am pierdut două puncte, am făcut un meci defensiv destul de bun, dar ofensiv mai puțin bun, cu toate că am avut ocazii să facem 2-0. Știam că întâlnim o echipă căreia dacă-i dai mingea, îți poate crea probleme. N-am știut să gestionăm ultimele minute, dar ăsta e fotbalul..

Domnilor, hai să fim și serioși. Așa, doar să băgăm întrebări doar de dragul de a băga, de pe stradă… Noi am construit, noi am făcut, am fost conectați. Suntem oameni, uneori iese, alteori, nu. Nu o să stau să spun ce detalii, legate de faza ofensivă. Defensiv, cred că am făcut bine.

Toate meciurile din play-off sunt grele. Noi suntem pe primul loc, suntem cei mai buni, dar nu avem bugetul și nu ăsta era obiectivul.

Reclamă

Folosiți dumneavoastră cuvântul ăsta de favoriți. Nu puteți voi să ne declarați cum vreți voi, să ne ascultați. Dacă nu ne ascultați, bine, spuneți ce vreți voi. Favoriți, de unde? Suntem favoriți că jucăm cel mai bine, suntem pe primul loc.

Eu cred că voi vedeți fotbalul așa ușor. De acolo e ușor, intră pe teren să vezi ce greu e. Noi am făcut extraordinar de bine. În campionat i-am bătut pe toți, în turul play-off-ului am fost cei mai buni.

Voi le băgați pe toate negative. Ce jucător a dat gol astăzi? Ce jucător a dat bară astăzi? Ce vârste au? Pe-asta nu le vedeți? Eu spun că nu suntem favoriți. Că jucăm cu Sepsi? Păi Sepsi a bătut-o pe CFR cu 3-0, crezi că e ușor?

Reclamă 4 / 0/3

Nu o să explic nimănui ce schimbări fac. Sunt și eu om, ca voi, o dată e bine, o dată nu e, dar nu o să vă dau explicații. Asta ar fi culmea„, a spus Gică Hagi la digisport.ro, după Sepsi – Farul 1-1.

Borza a deschis scorul în minutul 73, când Alibec a trimis în careu pentru Louis Munteanu, acesta a pasat în faţa porţii şi Borza a înscris. Marius Ştefănescu a egalat în minutul 90 pentru gazde, în urma unei pase oferite de Mihai Bălaşa şi partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 43 de puncte, iar Sepsi are 25 de puncte şi ocupă ultimul loc din play-off, al şaselea.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 20:57 VideoGigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City” 20:40 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu: „Un telefon scurt, 30 de secunde! S-a terminat totul!” 20:30 FotoImagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB 20:18 FotoArena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani 19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul în care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloase 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Gigi Becali, pe Arena Națională Vezi toate știrile
Citește și